Παιχνίδι Μίσους

1,5

Η πιο τετριμμένη συνταγή ρομαντικής κωμωδίας σερβίρεται με βαρετά κοινότοπη τεμπελιά, παρά τις υπόνοιες της αρχής για κάτι ελάχιστα πιο σπιρτόζικο.

Paixnidi_misous

Η πιο τετριμμένη συνταγή ρομαντικής κωμωδίας: εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες, η χαρωπά καλοσυνάτη (και σέξι) Λούσι και ο ψυχρός επαγγελματίας (και κούκλος) Τζόσουα ανταγωνίζονται για την ίδια διευθυντική θέση ενός εκδοτικού ομίλου. Δουλεύοντας στον ίδιο χώρο, απεχθάνονται όλο και πιο πολύ ο ένας τον άλλον ή μήπως, χωρίς κι οι ίδιοι να το έχουν συνειδητοποιήσει, συμβαίνει εντελώς το αντίθετο;

Η χημεία των δυο αεράτων πρωταγωνιστών, ο κοφτός ρυθμός και οι ατάκες - πολυβόλο αφήνουν κάποιες αρχικές υπόνοιες για κάτι ελάχιστα πιο σπιρτόζικο και μοντέρνο από το τεμπέλικο χολιγουντιανό déjà vu. Ως που να πεις "αμερικανιά", όμως, η πλοκή κολλάει σε μια εκβιαστικά στημένη λούπα παρεξηγήσεων και η κοινότοπη φόρμουλα "ανελέητης επαγγελματικής κόντρας εναντίον παθιασμένου έρωτα" θριαμβεύει με βαρετή ωρολογιακή ακρίβεια.

ΗΠΑ. 2021. Διάρκεια: 102΄. Διανομή: ODEON

Περισσότερες πληροφορίες

Παιχνίδι Μίσους

The Hating Game
1,5
  • Κομεντί
  • 2021
  • Διάρκεια: 102 '
  • Πίτερ Χάτσινγκς

Εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες, η Λούσι και ο Τζόσουα ανταγωνίζονται για την ίδια διευθυντική θέση σε έναν εκδοτικό όμιλο. Δουλεύοντας στο ίδιο γραφείο, μισούν όλο και πιο πολύ ο ένας τον άλλον ή μήπως, χωρίς κι οι ίδιοι να το έχουν συνειδητοποιήσει, συμβαίνει εντελώς το αντίθετο;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.

Επιτέλους όλοι πια μιλάνε για τον Νίκο Παπατάκη

Το Cinobo παρουσιάζει τη φιλμογραφία του ασύγκριτου σκηνοθέτη στην πλατφόρμα του δίνοντας πρόσβαση σε ένα πολύτιμο και εν πολλοίς υποτιμημένο έργο.

Οι 16 Ίριδες που διεκδικεί η "Φόνισσα" ήρθαν νομοτελειακά

Στις υποψηφιότητες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτυπώνεται η επιτυχία της ποιοτικής διασκευής της Εύας Νάθενα.