Το ντοκιμαντέρ για τον Νικ Κέιβ "This Much I Know To Be True" απέκτησε τρέιλερ

Η πολυαναμενόμενη ταινία αναμένεται για παγκόσμια πρεμιέρα στις 11 Μαΐου.

TMIKTBT_nick_cave

Η πολυαναμενόμενη νέα συνεργασία του σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ ("Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς Από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ") με τον αγαπημένο μουσικό Νικ Κέιβ στο ντοκιμαντέρ "This Much I Know To Be True" μετρά αντίστροφα για την παγκόσμια πρεμιέρα της (11/5) και έτσι, αποκαλύπτεται το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

Στο διάρκειας 90" κλιπ δίνεται μια καλή γεύση του τι επιφυλάσσει η ταινία, όπως τα κεραμεικά που πλέον φτιάχνει ο Κέιβ, την οποία είδαμε στο πρόσφατο φεστιβάλ Βερολίνου. Γράφαμε τότε πως"Η ταινία επικεντρώνεται στη δημιουργική σχέση του Κέιβ με το μέλος των Dirty Three και δεξί χέρι του Γουόρεν Έλις, αν και ουσιαστικά αποτελεί ένα ορμητικό live session των δίσκων 'Ghosteen' και 'Carnage'. Ενδιάμεσα υπάρχουν απολαυστικά αποσπάσματα των δύο μουσικών, τα οποία είναι κρίμα να προδώσουμε".

Με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, είχαμε την ευκαιρία στο Βερολίνο να συνομιλήσουμε με τον Ντόμινικ. Ο σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε πώς γνωρίστηκε με τον Κέιβ: "Η πρώτη συναναστροφή που είχα με τον Cave ήταν στις αρχές των '80s, όταν μοιραζόμασταν το ίδιο βαποράκι. Καθόταν σε έναν καναπέ, είχε ακόμα εκείνα τα πυκνά, χαοτικά μαλλιά και παρακολούθησε φτιαγμένος μια τηλεόραση. Όταν το ρώτησα τι βλέπει εκείνος μου γρύλισε. Σίγουρα δεν περίμενα 40 χρόνια μετά να έχω κάνει ταινίες μαζί του". Περισσότερα θα μπορούμε να δημοσιεύσουμε όταν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ.

Δείτε το τρέιλερ του "This Much I Know To Be True":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Ράιαν Γκόσλινγκ εναντίον Γκάρφιλντ

Σε μια εβδομάδα όπου τα σινεμά υπολειτουργούσαν και οι θεατές είχαν το νου τους στον οβελία, ο "Γκάρφιλντ" κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ δυναμικό ήταν το άνοιγμα του "Κασκαντέρ" από την Δευτέρα του Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
10/05/2024

Είναι επίσημο: Έρχονται νέες ταινίες "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"

Το στούντιο της Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη δύο ταινιών υπό την επίβλεψη του Πίτερ Τζάκσον.

Το Cine Paris επέστρεψε! Δείτε πώς άλλαξε το ιστορικό θερινό σινεμά

Βρεθήκαμε στην άτυπη "πρόβα τζενεράλε" του πλήρως ανανεωμένου κινηματογράφου ο οποίος ανοίγει ξανά από το Cinobo.

Arkadiko Film Festival: Στο "Any Day Now" του Χαμί Ραμεζάν το Βραβείο Κοινού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το online φεστιβάλ που διοργάνωσε το Cinobo μαζί με τα Filmin και MyMovies, ενώνοντας το παρελθόν με το παρόν του ευρωπαϊκού σινεμά.

Τζέσικα Χάουσνερ: "Υπάρχει μια κοινωνικά υστερική εμμονή για ομορφιά"

Η Αυστριακή σκηνοθέτρια του "Club Zero" μιλάει για τη στιλάτη και διεισδυτική σάτιρά της με πρωταγωνίστρια τη Μία Γουασικόφσκα, η οποία έκανε πρεμιέρα στο περσινό Φεστιβάλ Καννών.

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Σίκουελ με ποιότητες ικανές να διατηρήσουν το ικανοποιητικό επίπεδο του αναβιωτικού franchise, το οποίο όμως αποδυναμώνεται από την ανοικονόμητη σκηνοθεσία και το άνισο γράψιμό του.

Club Zero

Κοινωνική σάτιρα με έντονα σαρδόνιο χιούμορ και weird σκηνοθετικό στιλιζάρισμα. Αν και θεματικά ενδιαφέρουσα, η ψυχρότητά της μοιάζει εκβιαστική και η πικρή ειρωνεία της επιτηδευμένη.