Δείτε πέντε απολαυστικά λεπτά από το «Beatles: Get Back» του Πίτερ Τζάκσον

Ο σκηνοθέτης του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» βρίσκεται πίσω από το ντοκιμαντέρ που απεικονίζει τα θρυλικά «Σκαθάρια» όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Δείτε πέντε απολαυστικά λεπτά από το «Beatles: Get Back» του Πίτερ Τζάκσον

Ο Πίτερ Τζάκσον αφήνει πίσω του τον κόσμο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και μας συστήνει μια ολότελα διαφορετική πτυχή του εαυτού του μέσα από το ντοκιμαντέρ «The Beatles: Get Back».

Στον τίτλο της ταινίας βρίσκεται ένα από τα γνωστότερα τραγούδια των θρυλικών «Σκαθαριών», το οποίο ακούγεται στο κύκνειο άσμα τους «Let it be». Το πώς γράφτηκε και ηχογραφήθηκε ο τελευταίος δίσκος των Beatles αποτελεί εξάλλου το αντικείμενο του ντοκιμαντέρ, το οποίο εκτός από τα παρασκήνια των ηχογραφήσεων μας μεταφέρει και στην καρδιά του Λονδίνου, στην ταράτσα όπου η μπάντα έδωσε την ύστατη κοινή περφόρμανς της. Οι φαν του συγκροτήματος θα θυμούνται πως υπάρχει ήδη η ταινία «Let it Be» που σχετίζεται με εκείνη την περίοδο, όμως εδώ ο Τζάκσον ετοιμάζει κάτι τελείως διαφορετικό…

Καθώς λοιπόν η πανδημία επέβαλλε την αναβολή της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ για το 2021, ο Τζάκσον κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει μέρος του υλικού που θα δούμε προσεχώς στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.