Ο Χιού Τζάκμαν είναι ο «Greatest Showman» στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Δείτε εικόνες από τη φαντασμαγορική ταινία του Αυστραλού ηθοποιού και από το νέο ατμοσφαιρικό γουέστερν με τον Κρίστιαν Μπέιλ.

Ο Χιού Τζάκμαν είναι ο «Greatest Showman» στα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Οι μαγευτικές εικόνες από το «The Greatest Showman» κλέβουν την παράσταση αυτήν την εβδομάδα μαζί με εκείνες του ατμοσφαιρικού γουέστερν «Hostiles» με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ.

The Greatest Showman



Ο Χιού Τζάκμαν πρωταγωνιστεί στο μεγαλεπήβολο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μάικλ Γκρέισι, ένα ξεσηκωτικό μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη ζωή του οραματιστή με την αχαλίνωτη φαντασία Φ.Τ. Μπάρνουμ, του ανθρώπου ο οποίος «εφήυρε» τον κόσμο του θεάματος και του τσίρκου. Μαζί με τον Τζάκμαν βλέπουμε τη Μισέλ Γουίλιαμς και το Ζακ Έφρον.

Hostiles



Ο Κρίστιαν Μπέιλ «επανενώνεται» με το σκηνοθέτη Σκοτ Κούπερ («Σκουριασμένη Πόλη») για ένα αιματηρό και ατμοσφαιρικό γουέστερν, στο οποίο ο Μπέιλ δίνει μια ερμηνεία που εντυπωσίασε στις Η.Π.Α. και ίσως του χαρίσει μία τέταρτη υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Big Time



Ο Δανός Bjarke Ingels είναι το επόμενο λαμπρό όνομα της αρχιτεκτονικής και έχει βάλει στόχο να κατασκευάσει τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά σύγχρονα έργα. Το ντοκιμαντέρ του Κασπάρ Άτρουπ Σρέντερ αφιερώνεται στον αρχιτέκτονα ο οποίος έχει αναλάβει την ανέγερση του ουρανοξύστη που θα αντικαταστήσει τους Δίδυμους Πύργους.

Kaleidoscope



Ο Τόμπι Τζόονς πρωταγωνιστεί στο ψυχολογικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Ρούπερτ Τζοουνς, ο οποίος έχει εμπιστευθεί το βραβευμένο ηθοποιό σε παλιότερες δουλειές του και τώρα υποδύεται ένα μοναχικό μεσήλικα που βρίσκεται παγιδευμένος στο διαμέρισμά του έπειτα από τη θανατηφόρα κατάληξη που έχιε η γνωριμία του με μία γυναίκα.

Game Night



Το πρωτοκλασάτο cast της ταινίας με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Τζέισον Μπέιτμαν και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς ετοιμάζεται να ζήσει μια διαφορετική -και ξεκαρδιστική- «βραδιά επιτραπέζιων παιχνιδιών» όπου τα πράματα παίρνουν μια περισσότερο... ρεαλιστική μορφή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
03/05/2024

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.