Δείτε τα υπερηρωϊκά τρέιλερ της εβδομάδας!

Star Wars, Justice League και Pacific Rim μερικές από τις ταινίες που φιγουράρουν με τα νέα τους τρέιλερ.

Δείτε τα υπερηρωϊκά τρέιλερ της εβδομάδας!

Η εβδομάδα ανήκει ολοκληρωτικά στους υπερήρωες και την επιστημονική φαντασία, με εντυπωσιακές εικόνες να κατακλύζουν προσεχώς τους κινηματογράφους.

Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι

Δε χορταίνουμε να βλέπουμε το ολοκληρωμένο τρέιλερ για το όγδοο «Star Wars» όπου η ενδοοικογενειακή και διαγαλαξιακή μάχη κορυφώνεται.

Justice League

Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν, Φλας, Σάιμποργκ και Άκουαμαν συγκροτούν την περιβόητη λεγεώνα των υπερηώων που δημιουργείται μετά τη θυσία του Σούπερμαν που είδαμε στο «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης». Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται για ακόμα μια ταινία της DC ο Ζακ Σνάιντερ («300», «Watchmen») ενώ το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo»).

Professor Marston & the Wonder Women

Αν βρίσκετε συναρπαστική ηρωίδα τη Wonder Woman, περιμένετε ώσπου να μάθετε την ιστορία του ανθρώπου που την επινόησε. Ο δρ. Γουίλιαμ Μάρστον (Λουκ Έβανς), διακεκριμένος ψυχολόγος και καθηγητής σε σχέση με δύο γυναίκες, τη γυναίκα του Ελίζαμπεθ (Ρεμπέκα Χολ) και τη μαθήτριά του Όλιβ (Μπέλα Χίθκοουτ), αποφασίζει εν μέσω του Β' Παγκοσμίου Πολέμου να γράψει μια ιστορία κόμιξ για μια ακαταμάχητη υπερηρωίδα που αναχαιτίζει τις σφαίρες με τα περικάρπιά της. Η πρωτοποριακή για την εποχή ιδέα του, σκόπευε στη προώθηση δυναμικών γυναικών στην ποπ κουλτούρα αλλά και να εμπνεύσει τις γυναίκες να διεκδικήσουν την ισότητα που όφειλαν να έχουν.

Pacific Rim Uprising

Ο πόλεμος μόλις ξεκινάει στο σίκουελ του «Pacific Rim» και της επίθεσης ηγείται ο «stormtrooper» Τζον Μπογιέγκα. Στο τρέιλερ τίποτα δε μένει όρθιο στη μάχη για τη διάσωση της ανθρωπότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
03/05/2024

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.