Το «Αυτό» ο τρόμος της παιδικής μας ηλικίας επιστρέφει και έχει τρέιλερ

Μην κοιτάξετε κάτω από το κρεβάτι.

Το «Αυτό» ο τρόμος της παιδικής μας ηλικίας επιστρέφει και έχει τρέιλερ

Αναρίθμητες ζωές ανήλικων καταστράφηκαν εν μία νυκτί χάρη στο «Αυτό» την τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Στίβεν Κινγκ, που καθήλωσε στην οθόνη εκατομμύρια παιδιά στοιχειώνοντας τα όνειρά τους.

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, ο εφιάλτης επιστρέφει σε μορφή ριμέηκ δια χειρός Αντρές Μουσιέτι, με τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ στο ρόλο του ανατριχιαστικού κλόουν με την ασίγαστη δίψα για εκδίκηση. Η παρέα των παιδιών που θα τον αντιμετωπίσει απαρτίζεται μεταξύ άλλων από τον Φιν Γουλφχαρντ, αγαπημένο πιτσιρικά από την επιτυχημένη σειρά «Stranger Things».

Παρά τη φτωχή φιλμογραφία του Μουσιέτι, το πρώτο τρέιλερ του ριμέικ είναι αρκούντως καθηλωτικό, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του σε απόσπασμα σκηνής όπου το κλόουν αναλαμβάνει τα ηνία μας παρουσίασης...

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Χρήστο Πασσαλή, τι συμβαίνει στο "Ησυχία 6-9";

Ο πρωταγωνιστής και πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης μάς μιλά για τη weird ιστορία αγάπης που αναπτύσσεται στο ιδιοσυγκρασιακό ντεμπούτο του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
08/12/2022

Ησυχία 6-9

Καφκική δυστοπία και αγωνιώδες ρομαντικό δράμα το οποίο, παρά το εγκεφαλικό ύφος, διατηρεί ακλόνητο σε όλη τη διάρκειά του ένα μελαγχολικό σφίξιμο στην καρδιά.

Λευκός Θόρυβος

Άνιση και αναποτελεσματικά πιστή μεταφορά ενός επιθετικά σατιρικού μυθιστορήματος του Ντον ΝτεΛίλο, από το οποίο επιβιώνουν μόνο θραύσματα των φιλοσοφικών ιδεών και σπίθες της βιτριολικής ευφυίας του.

R.M.N.

Υποδειγματικό σινεμά ρεαλισμού ιδωμένο με όρους θρίλερ, όχι όμως με την αιχμηρότητα που μας έχει συνηθίσει ο Κριστιάν Μουντζίου.

Καραγκιόζης the Movie

Μια καλοπροαίρετη μεταφορά του θεάτρου σκιών, η οποία εγκλωβίζεται στην προσπάθειά της να αποδειχθεί ταυτόχρονα μοντέρνα και πιστή στο πρωτότυπο έργο.

Πιο Πολύ Από Ποτέ

Προσωπικές επιλογές και ευθύνες συγκρούονται υπόκωφα στο εσωτερικό μιας βραδύκαυστης, χαμηλόφωνης ταινίας που, μέσα από το θάνατο και τα μάτια της υπέροχης Βίκι Κριπς, κοιτάει τη ζωή κατάματα.

Η Ιστορία της Γυναίκας μου

Μυθιστορηματικών διαστάσεων ερωτικό δράμα, η αυστηρή, καλλιγραφική αισθητική του οποίου αγωνίζεται να του προσδώσει φρεσκάδα, χυμούς και συναίσθημα.