Νεό τρέιλερ για το «Sin City 2: A Dame To Kill For»: Η γοητεία της αμαρτίας

Ο λάτρης του γκροτέσκου τρόμου Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και ο βιρτουόζος κόμικς ερέβους Φρανκ Μίλερ μαζεύουν μια πολυάριθμη ομάδα πρωτοκλασάτων σταρ για το σίκουελ του «Sin City»

Νεό τρέιλερ για το «Sin City 2: A Dame To Kill For»: Η γοητεία της αμαρτίας

Το «Sin City» του 2005 υπήρξε μια από τις πιο πρωτότυπες χολιγουντιανές στιγμές της προηγούμενης δεκαετίας, μια μεταφορά κόμικς υψηλής εικαστικής δεξιοτεχνίας. Έπειτα από πολλές αναβολές, το παραληρηματικά βίαιο νουάρ αποκτά επιτέλους ένα φιλόδοξο σίκουελ. Στο ολοκαίνουργιο «Sin City: A Dame to Kill For» ενώνουν και πάλι τις σκηνοθετικές του δυνάμεις, ο λάτρης του γκροτέσκου τρόμου Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και ο βιρτουόζος κόμικς ερέβους Φρανκ Μίλερ μαζεύοντας μια πολυάριθμη ομάδα πρωτοκλασάτων σταρ: Τζος Μπρόλιν, Εύα Γκριν, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Μπρους Γουίλις, Τζέσικα Άλμπα, Ροζάριο Ντόσον, Μίκι Ρουρκ, μέχρι και η Lady Gaga θα βρεθούν στη στιλιζαρισμένη περιπέτεια που στάζει αίμα. Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες γεμάτες έρωτα, προδοσία, φόνους και σεξ θα μας μεταφέρουν και πάλι στη γοητευτική Αμαρτωλή Πόλη.

Δείτε το ολοκαίνουργιο τρέιλερ του «Sin City 2: A Dame To Kill For» που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις ελληνικές αίθουσες:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
03/05/2024

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.