Δείτε την μεταμόρφωση του Τζος Μπρόλιν στο «Oldboy» σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο

Ο 46χρονος Αμερικανός σταρ είναι ο ήρωας του βίαιου δραματικού θρίλερ, πραγματοποιώντας ένα μικρό ερμηνευτικό άθλο για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του ρόλου.

Δείτε την μεταμόρφωση του Τζος Μπρόλιν στο «Oldboy» σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο

Η απόλυτη ιστορία εκδίκησης, το ανεπανάληπτο «Oldboy», ξαναγράφεται στην οθόνη. Αυτήν τη φορά όμως το σκηνικό μεταφέρεται από τη Νότια Κορέα στην πατρίδα της τζαζ Νέα Ορλεάνη. Ύστερα από μια δεκαετία, ο Σπάικ Λι τολμά να ακουμπήσει μία από τις ιερές ταινίες του ασιατικού (μετα)μοντέρνου σινεμά που αγαπήθηκε όσο λίγες από το δυτικό κοινό.

Πρωταγωνιστής στο ριμέικ του «Oldboy», που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την Κυριακή του Πάσχα 20/ 4, είναι ο Τζο Ντουσέτ. Ένα πρωί, ο πετυχημένος διαφημιστής θα ξυπνήσει σε ένα επιπλωμένο κελί, όπου θα παραμείνει κλεισμένος για τα επόμενα είκοσι χρόνια, χωρίς να έχει καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο πέρα από μια τηλεόραση. Όταν ο Τζο αφήνεται μυστηριωδώς ελεύθερος, το μόνο που τον απασχολεί είναι να βρει τον υπεύθυνο για την τυραννική ομηρία του.

Ο Τζος Μπρόλιν είναι αυτός που ερμηνεύει τον έγκλειστο ήρωα, που είναι τυφλωμένος από ακατάσχετη εκδικητική μανία. Ο ρόλος απαιτούσε από τον 46χρονο σταρ να κερδίσει και στην συνέχεια να χάσει κιλά, να γυμναστεί σκληρά και να αποκτήσει γνώσεις στις πολεμικές τέχνες μέσα σε χρόνο-ρεκόρ. Δείτε παρακάτω ένα αποκαλυπτικό βίντεο αφιερωμένο στον μικρό ερμηνευτικό άθλο του Μπρόλιν…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (1/5-8/5)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
03/05/2024

Έρχεται το 8ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου

Ανακαλύψτε τις πρώτες ταινίες που ανακοίνωσε η πληθωρική διοργάνωση.

Ο "Κασκαντέρ" και ο ακαταμάχητα κωμικός Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά την τρομερή επιτυχία της "Barbie", ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει σε ένα ρόλο που μας θυμίζει τη μοναδική ικανότητά του να παραδίδει κωμικές ερμηνείες που συνδυάζουν τις κοφτερές ατάκες, τον αυτοσαρκασμό και την κανονικοποίηση της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Ο Κασκαντέρ

Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.

Στον Ιστό του Τρόμου

Καλοκουρδισμένο, κλειστοφοβικό θρίλερ γεμάτο σασπένς, ένταση και ανατριχίλες, στο οποίο υπάρχει χώρος και μια ευθεία κοινωνικοπολιτική αλληγορία.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Το reboot των αστείων κατορθωμάτων του πιο cool σινε-γάτου ξεκινάει σαν ατακαριστή, μπριόζα κωμωδία καταστάσεων, για να εξελιχθεί σε μια ευρηματικότατη, αγωνιώδη και ξεκαρδιστική "Επικίνδυνη Αποστολή".

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του ποιητικού σινεμά, το οποίο δημιουργεί ένα μεθυστικών αισθήσεων και συναρπαστικών συναισθημάτων κόσμο (ο αρμένικος πολιτισμός) χάρη στη δύναμη της καθαρής εικόνας.