Ο Καραγκιόζης γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο "Paraga"

Παιδιά και γονείς θα τα "πουν" με τον Καραγκιόζη την παρέα του, τον Τάσο Κώνστα και τους Paraga Band, στο νέο στέκι τους.

Kαραγκιόζη, να τα πούμε ;

Ο Καραγκιόζης γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο "Paraga" και προσκαλεί παιδιά και γονείς σε τέσσερις μουσικές παραστάσεις τις Κυριακή 10 και 17 Δεκεμβρίου και τις Τρίτες 26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου, με τίτλο "Kαραγκιόζη, να τα πούμε;". Πρόκειται για μια Χριστουγεννιάτικη και μια Πρωτοχρονιάτικη παράσταση - γλέντι με τον Καραγκιόζη, την παρέα του, τον Τάσο Κώνστα και τους Paraga Band, στο νέο στέκι τους.

Kαραγκιόζη, να τα πούμε ;

Στην παράγκα ετοιμάζονται για τις γιορτές. Η Αγλαΐα στολίζει με ό,τι μπορεί, τα κολλητήρια τρέχουν να πουν τα κάλαντα, ο Καραγκιόζης χαζεύει το στολισμένο δέντρο του πλούσιου γείτονα και ζητά από το πνεύμα των Χριστουγέννων μια κουραμπιεδοκαταιγίδα ή  μια μελομακαρονοβροχή. Ξαφνικά ένα απρόσμενο ρεβεγιόν στήνεται στην παράγκα του Καραγκιόζη! Οι φίλοι του καταφθάνουν, τραγουδώντας τα παραδοσιακά κάλαντα του τόπου τους και όλοι μαζί, από την παράγκα, κερνάνε γέλιο και κέφι όλη την παρέα του Paraga.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Paraga

Καλλιρρόης 89

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε το πρώτο της παραμύθι

Το "Κουμπί" έρχεται πολύ σύντομα από τις εκδόσεις Ψυχογιός για να δείξει στα παιδιά τη δύναμη του μαζί.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2026

Τι θα δούμε στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Αφήγησης;

Η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα María Ramírez Luengo συναντά το ελληνικό κουκλοθέατρο με ένα εργαστήρι και μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

"Ταξιδεύουμε στο 1940" μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου

Μέσω του προγράμματος θα ταξιδέψετε στον χρόνο και θα ανακαλύψετε μέσα από τα εκθέματα του Πολεμικού Μουσείου στοιχεία για τον πόλεμο του 1940.

Γιατί κρύψαμε τα αρχαία; Η απάντηση στο Σπίτι του Αρχαιολόγου

Με μια δράση πολιτισμού καλωσορίζει το φθινόπωρο Το Σπίτι του Αρχαιολόγου, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν πώς προστατεύτηκαν οι πολύτιμες ελληνικές αρχαιότητες από τους Ναζί.

"Άτα Άτα Χρώματα" για μια πρώτη θεατρική εμπειρία γεμάτη χρώματα

Μια διαδραστική θεατρική εμπειρία για βρέφη από 6 μηνών έως 2 ετών, με μουσική, παιχνίδι και χρώματα έρχεται στο Θέατρο ΕΛΕΡ Ελένη Ερήμου.

Το "Δύο Χρόνια Διακοπές" του Ιουλίου Βερν έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μια συναρπαστική περιπέτεια για όλη την οικογένεια παρουσιάζεται από τον Οκτώβριο, με την προπώληση να έχει ήδη ξεκινήσει με ειδικές early bird προσφορές.

"Όλιβερ Τουίστ": Η διαχρονική ιστορία του Ντίκενς ζωντανεύει στη σκηνή

Η Παιδική Σκηνή της Μαριάννας Τόλη παρουσιάζει το εμβληματικό μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη.