Ο "Μικρός Κεραμεικός" μεταμορφώνεται σε "Ζωολογικό ήχο"

Μία πρωτότυπη μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με τον ο Γιώργη Χριστοδούλου και την ομάδα του να παραδίδουν μαθήματα "ζωολογίας" με τη βοήθεια του κοινού.

Ζωολογικός Ήχος

Ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του έρχονται από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στον Μικρό Κεραμεικό στο Γκάζι, όπου παρουσιάζουν την πρωτότυπη παράσταση για μικρούς και μεγάλους "Ζωολογικός ήχος", με τα πιο όμορφα παιδικά τραγούδια για ζώα που έχουν γραφτεί ποτέ στην ελληνική γλώσσα. Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί: Alfred Ruci (φλάουτο, κιθάρα), Αλέξανδρος Αβδελιώδης (πιάνο).

Η σκηνή του ελληνικού παιδικού τραγουδιού αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο: από την εποχή της θρυλικής Λιλιπούπολης, μέχρι σήμερα, έχουν γραφτεί αμέτρητα παιδικά τραγούδια στα ελληνικά και η συμμετοχή γνωστών αγαπημένων φωνών στους παιδικούς δίσκους με τέτοια συχνότητα αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Στην παράσταση ο Γιώργης παραδίδει μαθήματα "ζωολογίας" με τη βοήθεια, φυσικά, του κοινού. Αινίγματα και ιστορίες και η Γαλέρα και η Γοργόνα, η Τσίχλα, οι Δεινόσαυροι, το Ελεφαντάκι, τα Δέκα Καβουράκια, το Πάντα, η Χελώνα και πολλά άλλα τραγούδια. 

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

Ζωολογικός ήχος

  • Μουσική Παράσταση
  • Διάρκεια: 60 '

Ο Γιώργης Χριστοδούλου δημιουργεί μία μουσική παράσταση που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους, παρασύροντάς τους σε ένα ταξίδι φτιαγμένο από ήχους. Τα όμορφα, χαρούμενα τραγούδια τα οποία έχει συνθέσει ο δημιουργός του αγαπημένου των παιδιών “Καμπαρέ των ζώων”, όπου "παρέλαυναν" παπαγάλοι, πεταλούδες, σκαντζόχοιροι και ρινόκεροι, φέρνουν στη φαντασία τους ήχους των ζώων, δημιουργώντας πραγματικά έναν ζωολογικό κήπο από υπέροχες μελωδίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.