14 νέα βιβλία για τους μικρούς βιβλιοφάγους από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν το νέο εκδοτικό τους πρόγραμμα, με παιδικά βιβλία που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες.

εκδόσεις ψυχογιός

Οι εκδόσεις Ψυχογιός παρουσιάζουν το νέο εκδοτικό τους πρόγραμμα, με παιδικά βιβλία που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες.

Η Φλο στον δρόμο (Έλενα Αρτζανίδου)

Η Φλο στον δρόμο

Η Φλο ξαφνικά βρίσκεται μαζί με τη μαμά της στον δρόμο. Τρέχουν για να σωθούν από το ποτάμι που απειλεί να παρασύρει τα πάντα. Μαζί τους και άλλες, πολλές μητέρες και παιδιά, αλλά και δύο πλάσματα που μόνο η Φλο γνωρίζει. Άραγε θα σωθούν; Ποιοι και πώς!
Μια ιστορία επιβίωσης, ελπίδας και δύναμης.

Για παιδιά από 5 ετών.

Όλα θα πάνε καλά (Άννα Ντιούντνει, μτφρ. Άννα Κοντολέων)

Όλα θα πάνε καλά

Ο κόσμος μερικές φορές είναι γεμάτος έγνοιες και φόβους. Αλλά ανάμεσα σε βήματα και σκουντουφλήματα, το λαγουδάκι ανακαλύπτει ότι ο κόσμος είναι επίσης γεμάτος αγάπη. Μια τρυφερή ιστορία με ένα μήνυμα που όλοι έχουμε ανάγκη στις δύσκολες στιγμές: Όλα θα πάνε καλά.

Για παιδιά από 4 ετών.

Νέα σειρά με διασκευές κλασικών αριστουργημάτων

Νέα σειρά με διασκευές κλασικών αριστουργημάτων

Νέα σειρά με διασκευές κλασικών αριστουργημάτων, σε πολυτελείς εκδόσεις, διανθισμένες με υπέροχη εικονογράφηση, που θα στολίσουν τη βιβλιοθήκη των μικρών βιβλιοφάγων.

Για παιδιά από 9 ετών.

Ανοίγω και μαθαίνω: Παιδιά σαν κι εμένα

Ανοίγω και μαθαίνω

Νέος τίτλος στην αγαπημένη εκπαιδευτική σειρά προσχολικής ηλικίας, στον οποίο παρουσιάζεται η καθημερινότητα παιδιών από διάφορα σημεία του κόσμου.

Για παιδιά από 2 ετών.

Τα πάντα για τα επαγγέλματα (Φιπ Βεστεντορπ, μτφρ. Μαρία Πηγαδά)

Τα πάντα για τα επαγγέλματα

Στο βιβλίο αυτό τα παιδιά θα βρουν πληθώρα επαγγελμάτων, με στοιχεία και πληροφορίες που δίνονται μέσα από έξυπνα και χαρούμενα στιχάκια και θα τα βοηθήσουν να διαλέξουν αυτό που θα γίνουν όταν μεγαλώσουν.

Για παιδιά από 5 ετών.

Επαναστάτριες - Μαχήτριες του περιβάλλοντος 

Επαναστάτριες - Μαχήτριες του περιβάλλοντος

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει είκοσι πέντε συναρπαστικές ιστορίες κοριτσιών και γυναικών που είναι αφοσιωμένες στη μάχη για τον πλανήτη. Διαβάστε σχετικά με τις έξυπνες δράσεις και τακτικές τους, γιορτάστε τις επιτυχίες τους και εμπνευστείτε ώστε να αγωνιστείτε κι εσείς για την προστασία του περιβάλλοντος με όποιον τρόπο μπορείτε.

Με πρόλογο της ακτιβίστριας και φωτογράφου Κριστίνα Μιτερμάιερ, το βιβλίο περιλαμβάνει κείμενα τα οποία συνοδεύονται από έγχρωμα ολοσέλιδα πορτρέτα που ζωγράφισαν εικονογράφοι από όλο τον κόσμο.

Για παιδιά από 9 ετών.

Πώς έγινα ένας σκύλος με το όνομα Ξενύχτης (Μπεν Μίλερ, μτφρ. Σοφία Γρηγορίου)

Πώς έγινα ένας σκύλος με το όνομα Ξενύχτης

Ο Τζορτζ πάντοτε αναρωτιόταν πώς είναι να είναι κάποιος σκύλος… Ώσπου ένα βράδυ, δίπλα σε ένα μαγικό σιντριβάνι, ο Τζορτζ με τον Ξενύχτη, έναν πελώριο και αξιολάτρευτο σκύλο, ανταλλάσσουν κατά λάθος σώματα. Θα ήταν μια υπέροχη περιπέτεια… αν ο Τζορτζ δεν ανακάλυπτε μια πλεκτάνη που τους απειλεί όλους. Θα καταφέρουν οι δυο τους να ξεφύγουν από τη δύσκολη κατάσταση προτού το ρολόι σημάνει μεσάνυχτα και παραμείνουν παγιδευμένοι ο ένας στο σώμα του άλλου για πάντα; 

Για παιδιά από 10 ετών.

Το μήλο του Στιβ (Αντώνης Σέργης)

Το μήλο του Στιβ

Ο Στιβ μεγαλώνει στη Σίλικον Βάλεϊ, στην Καλιφόρνια, και προσπαθεί να ανακαλύψει το πάθος του. Όλοι οι άνθρωποι που θα βρεθούν στον δρόμο του θα παίξουν τον ρόλο τους για να τον βοηθήσουν. Έτσι, όταν ο νεαρός ονειρευτεί κάτι που δεν υπάρχει, τίποτα δε θα του φανεί ανέφικτο. Βασισμένη στη ζωή του Στιβ Τζομπς (1955-2011), ιδρυτή της Apple και πρωτοπόρου της ψηφιακής τεχνολογίας, μια ιστορία για τις αξίες της συνεργασίας και της καλοσύνης, για τη δύναμη της μεταμόρφωσης όταν κάποιος πιστέψει σε σένα και για τη σπουδαιότητα του να σκέφτεσαι διαφορετικά.

Για παιδιά από 11 ετών.

Χόρεψε μαζί μου (Χριστίνα Αποστολίδη)

Χόρεψε μαζί μου

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, ξέρω τι θέλω να κάνω: να χορεύω. Η μαμά απλώς θα πρέπει να το αποδεχτεί. Να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παίρνει όλες τις αποφάσεις για μένα, δεν μπορεί να ελέγχει τα όνειρά μου. Τα βράδια, όταν κλείνω τα μάτια, το μόνο που βλέπω είναι τον εαυτό μου πάνω σε μια σκηνή. Και κάτω, κάπου ανάμεσα στους θεατές, είναι πάντα ο Άρης και μου χαμογελά.

Για παιδιά από 11 ετών.

Βιβλία δραστηριοτήτων

Βιβλία δραστηριοτήτων

Μαργαριταρένιες δημιουργίες
Υπέροχες δημιουργίες με χιλιάδες πολύχρωμα μαργαριτάρια για τις λάτρεις των μονόκερων και των γοργόνων.

Για παιδιά από 6 ετών.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.