Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων από τις εκδόσεις Ίκαρος

Δύο βιβλία που μέσα από απλές εικόνες θα βοηθήσει τους λιλιπούτειους αναγνώστες να εξερευνήσουν τον πλανήτη μας και ένα βιβλίο που παρακινεί μικρούς και μεγάλους να σκεφτούν κατά πόσο η σχέση τους με την τεχνολογία μπορεί να επηρεάσει την επαφή τους με τους άλλους.

εκδόσεις Ίκαρος

Οι εκδόσεις 'Ίκαρος κυκλοφορούν τρία νέα βιβλία για τους λιλιπούτειους αναγνώστες. 

Θα παίξουμε; (Ilan Brenman, μτφρ. Κλεοπάτρα Ελαιοτριβιάρη)

Θα παίξουμε;

Η Rocio Bonilla συνεργάζεται με τον Βραζιλιάνο συγγραφέα Ilan Brenman και δημιουργούν ένα βιβλίο που παρακινεί μικρούς και μεγάλους να σκεφτούν κατά πόσο η σχέση τους με την τεχνολογία μπορεί να επηρεάσει την επαφή τους με τους άλλους.

Ο Πέδρο περνάει όλη του τη μέρα παίζοντας· με το τάμπλετ, το κινητό ή την κονσόλα του. Παρόλο που οι φίλοι του και η οικογένειά του τον καλούν να διασκεδάσει με άλλα παιχνίδια, εκείνος προτιμά πάντα την οθόνη του. Αυτό τον κάνει πραγματικά χαρούμενο, ή μήπως όχι; Θα καταφέρουν να τον κάνουν να ανακαλύψει όλα όσα χάνει; Οι οθόνες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το παιχνίδι με την οικογένειά μας, και με τους φίλους μας. Το γέλιο και η χαρά που νιώθουμε παίζοντας μέσα και έξω από το σπίτι ενισχύουν τη φαντασία και μπορούν να μας ταξιδέψουν παντού.

Το βιβλίο με τα αντίθετα (Oliver Jeffers, μτφρ. Ελένη Κατσαμά)

Το βιβλίο με τα αντίθετα

Εμπνευσμένο από το βιβλίο "Βρισκόμαστε εδώ" του Oliver Jeffers, "Το βιβλίο με τα αντίθετα" ανήκει στην ολοκαίνουργια σειρά προσχολικής ηλικίας, με εικόνες από τον κόσμο του πολυβραβευμένου δημιουργού.

Αυτό το board book μέσα από απλές εικόνες θα βοηθήσει τους λιλιπούτειους αναγνώστες να εξερευνήσουν τον πλανήτη μας και να έρθουν σε επαφή με τις αντιθέσεις του.

Το βιβλίο με τα χρώματα (Oliver Jeffers, μτφρ. Ελένη Κατσαμά)

Το βιβλίο με τα χρώματα

"Το βιβλίο με τα χρώματα" ανήκει κι αυτό στην ολοκαίνουργια σειρά προσχολικής ηλικίας, με εικόνες από τον κόσμο του πολυβραβευμένου δημιουργού.

Αυτό το board book μέσα από απλές εικόνες θα βοηθήσει τους λιλιπούτειους αναγνώστες να εξερευνήσουν τον πλανήτη μας και να αναγνωρίσουν τα χρώματα γύρω τους.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.