Οδηγός Παιδιού

Ο DOMa διοργανώνει εργαστήρια αρχιτεκτονικής για παιδιά

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο σε πρωταρχικές αρχιτεκτονικές έννοιες.

DOMa kids

Ο DOMa, κάνοντας ένα βήμα πέρα από την καταγραφή, ενθάρρυνση, προβολή και δημιουργία αρχιτεκτονικής, προεκτείνει το έργο του στον τομέα της εκπαίδευσης και της καλλιέργειας αρχιτεκτονικής παιδείας και συνείδησης και διοργανώνει τα εργαστήρια αρχιτεκτονικής για παιδιά, DOMa kids. 

Το Σάββατο και την Κυριακή, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιείται το πρώτο εργαστήριο με  θεματική "Στέγη" από τις 10π.μ. έως τις 11:30μ.μ. και από τις 12μ.μ. έως τις 1:30μ.μ.. Τα εργαστήρια φιλοξενούνται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144).  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. και βασίζεται σε πρωταρχικές αρχιτεκτονικές έννοιες.

Μέσω αυτοτελών εργαστηρίων με συγκεκριμένες θεματικές, το DOMa kids ενθαρρύνει τα παιδιά να κατανοήσουν δημιουργικά τη σχέση τους με το περιβάλλον. Επιπλέον, το DOMa kids προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν, να κατανοήσουν και να σχηματίσουν τις δικές τους ιδέες, συστήνοντας την αρχιτεκτονική ως δημιουργικό και σημαντικό μέρος της ζωής τους, αλλά και ως μέσο επαφής με την ιστορία των τόπων και των ανθρώπων, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Info: 26 και 27 Φεβρουαρίου 2022, 10π.μ.-11:30μ.μ. & 12μ.μ.-1:30μ.μ.. Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144 | Μάθετε περισσότερα και κλείστε θέση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα πάει στον Φλοίσβο

Ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης μετακομίζει στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου στο Πάρκο Φλοίσβου με ένα διαφορετικό έργο θεάτρου σκιών για κάθε βραδιά του καλοκαιριού.

22/05/2022

"Καλοκαίρι από πηλό στον "Ανθρώπινο Κήπο"

Στα εργαστήρια πηλού στον πολυχώρο της ΚοινΣεπ "Ανθρώπινος Κήπος", με την καθοδήγηση της εικαστικού Μαργαρίτας Σαμαρά, τα παιδιά πλάθουν το καλοκαίρι με πηλό.

6ο Big Bang Festival: Το ευρωπαϊκό φεστιβάλ μουσικής για παιδιά μεταμορφώνει τη Στέγη μια ατελείωτη περιπέτεια

Για 6η χρονιά η γειτονιά του Νέου Κόσμου – από τη Στέγη και το Galaxy Studio μέχρι το Πάρκο Δουργουτίου και το Galaxy Corner - παιδιά, γονείς και μουσικοί γίνονται μια πρωτότυπη μπάντα.

Εργαστήρια για παιδιά τον Μάιο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Οι βιωματικές δράσεις και τα εργαστήρια συνεχίζονται στο νέο χώρο του Μουσείου, στην Πλάκα.

Μυστήρια και επιστημονικά πειράματα στη θερινή κατασκήνωση του "Ελληνικού Κόσμου"

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του "Ελληνικού Κόσμου" επιστρέφει ανανεωμένη, προσφέροντας δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ομάδα Κοπέρνικος γιορτάζει 15 χρόνια με μια παράσταση - συναυλία για τα παιδιά

"Μουσικά κι ανάποδα" ονομάζεται η ευφάνταστη μουσικοθεατρική παράσταση που παρουσιάζει στο θέατρο "Τζένη Καρέζη" η αγαπημένη ομάδα θεάτρου για παιδιά.