Πολιτιστικό φεστιβάλ για τους μικρούς μας φίλους!

Το «2o Bobos Arts Festival» επιστρέφει στην πόλη μας με ένα πλούσιο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις.

Πολιτιστικό φεστιβάλ για τους μικρούς μας φίλους!

Το «2o Bobos Arts Festival» επιστρέφει στην πόλη μας με ένα πλούσιο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις.

Πολιτιστικό φεστιβάλ για τους μικρούς μας φίλους! - εικόνα 1

Το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ «Bobos Arts» επιστρέφει στην πόλη μας για 2η χρονιά και προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους στιγμές γέλιου και χαράς. Μουσική, θέατρο, εικαστικές δράσεις και δημιουργικό παιχνίδι είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα συναντήσετε σε αυτή την γιορτή τέχνης και πολιτισμού για παιδιά. Η φεστιβαλική εμπειρία πραγματοποιείται την Κυριακή 24/9 στον πολυχώρο Μεταλλουργείο στο κέντρο της Αθήνας.

Στην σκηνή του φεστιβάλ ανεβαίνουν:

Ο Χρήστος Θηβαίος με τα «Παιδικά Αγαπημένα», μια ξεχωριστή συναυλία με επιλογές τραγουδιών από τους πιο αγαπημένους παιδικούς δίσκους των τελευταίων χρόνων («Τεμπέλης δράκος», «Τραγουδάκια γάλακτος», «Τα μυστικά του κήπου» κ.ά.).

Η βραβευμένη θεατρική ομάδα Κοπέρνικος με «Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή», μια παράσταση για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη συνέπεια των πράξεών μας, αλλά και τις συνθήκες που επιτρέπουν στο ψέμα να ανθίσει. Από τους δύο φορές βραβευμένους με το Α’ Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Παιδικού Θεατρικού Έργου, Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη.

Το φωνητικό σύνολο 8tetto με την διαδραστική χιουμοριστική παράσταση «Τι τρέχει με την όπερα;», η οποία θα φέρει με τον πιο ευχάριστο τρόπο τα παιδιά σε επαφή με τον μαγικό –αλλά και ενίοτε παρεξηγημένο– κόσμο της όπερας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα World Voice του British Council, στο οποίο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μουσική, παίζοντας και συμμετέχοντας ενεργά.

Η πρωτότυπη ζογκερική παράσταση «Το Μαγικότσιρκο» της ομάδας Kokoika. Η βραβευμένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Άλκηστη Χαλικιά με το παραμύθι «Το κουτί του Σιλάν» (εκδ. Ίκαρος).

Ώρα έναρξης: 11πμ
Το φεστιβάλ απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 12 ετών και τους γονείς/συνοδούς τους.
Προπώληση εισιτηρίων στο www.viva.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.