Goodbye summer camp για τα παιδιά με το βλέμμα στο Σεπτέμβρη

Το Κτήμα Αρίστη είναι μια αναπάντεχη όαση πράσινου μέσα στον πυκνοκατοικημένο Χαλάνδρι, «κρυμμένη» ακριβώς πίσω από το σταθμό του Μετρό της πολύβουης Λ. Αγ. Παρασκευής.

Goodbye summer camp για τα παιδιά με το βλέμμα στο Σεπτέμβρη

Το Κτήμα Αρίστη είναι μια αναπάντεχη όαση πράσινου μέσα στον πυκνοκατοικημένο Χαλάνδρι, «κρυμμένη» ακριβώς πίσω από το σταθμό του Μετρό της πολύβουης Λ. Αγ. Παρασκευής.

Goodbye summer camp για τα παιδιά με το βλέμμα στο Σεπτέμβρη - εικόνα 1

Πρόκειται για έναν πολυχώρο γεμάτο βιολογικές, παραδοσιακές καλλιέργειες λαχανικών, φρούτων και βοτάνων, πλακόστρωτα δρομάκια, χώρους για οικογενειακά πικ νικ, και εγκαταστάσεις όπου από το φθινόπωρο θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά σεμινάρια και εργαστήρια για μεγάλους και παιδιά. Ο ολοκαίνουριος, καταπράσινος αυτός χώρος είναι the place to be για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, να έρθουν λίγο πιο κοντά στη φύση και να αποβάλλουν το στρες που προκαλεί η ρουτίνα της καθημερινότητας και η ζωή στην πόλη.

Goodbye summer camp για τα παιδιά με το βλέμμα στο Σεπτέμβρη - εικόνα 2

Μια καλή αφορμή για μια πρώτη γνωριμία με το Κτήμα Αρίστη είναι και η δράση Goodbye Summer camp που απευθύνεται σε παιδάκια από 5 -12 χρονών και τα προετοιμάζει να αποχωριστούν όμορφα και διασκεδαστικά την περίοδο των διακοπών και να υποδεχθούν τη νέα σχολική χρονιά μέσα στην φύση, με βιωματικά παιχνίδια και αθλητικές και μουσικές δραστηριότητες, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους παιδαγωγούς των οργανώσεων “AthensTrainers®” και “Παιχνιδουργώ.

Το Goodbye Summer camp θα λειτουργήσει σε δύο εβδομαδιαίες περιόδους, από 28 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου και από 4 Σεπτεμβρίου έως 8 Σεπτεμβρίου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 8:00 πμ. -16:00 μμ. (προαιρετικά φύλαξη παιδιών 16:00 – 17:30 με επιπλέον χρέωση 25€ / εβδομάδα). Στα διαλείμματα των δραστηριοτήτων παρέχεται δεκατιανό και μεσημεριανό σε συνεργασία με catering.

Goodbye summer camp για τα παιδιά με το βλέμμα στο Σεπτέμβρη - εικόνα 3

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή των παιδιών θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους γονείς η “αίτηση συμμετοχής” και να αποσταλεί στο info@ktimaaristi.com ή info@saristi.com ή να παραδοθεί στο Κτήμα Αρίστη, μέχρι και τις 14 Αυγούστου. Κόστος συμμετοχής ανά εβδομάδα 95€ με τα γεύματα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση και τις ειδικές τιμές,
+30 210.6085559 /+ 30 210.6833747 +30 6980.855565 Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι,

www.ktimaaristi.com info@ktimaaristi.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.