Ένα Άβατον μόνο για μικρούς

Το θέατρο Άβατον καθιερώνεται φέτος ως θεατρικό στέκι για τα παιδιά φιλοξενώντας όχι μία, όχι δύο, αλλά πέντε παραστάσεις.

Ένα Άβατον μόνο για μικρούς

Το θέατρο Άβατον καθιερώνεται φέτος ως θεατρικό στέκι για τα παιδιά φιλοξενώντας όχι μία, όχι δύο, αλλά πέντε παραστάσεις. Πίσω από αυτές βρίσκεται η εταιρεία παραγωγής L&S, η οποία έχει κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο του διαδραστικού παιδικού θεάματος. Στα «Τρία γουρουνάκια» και στον «Πινόκιο» οι μικροί θεατές βρίσκονται δίπλα στους ήρωες, ενώ στον «Παπουτσωμένο Γάτο» βοηθούν τον έξυπνο γατούλη να βγάλει ασπροπρόσωπο το αφεντικό του. Στο «Σχολείο για Νεράιδες και Ξωτικά» του Νικήτα Αυγουλή μαθαίνουν να χορεύουν και να τραγουδούν με μαγικό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες

Πινόκιο

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 80 '

Κάθε περιπετειώδες βήμα είναι κι ένα μάθημα ζωής για την ξύλινη κούκλα που μεταμορφώνεται σε αληθινό αγόρι, έτοιμο να περάσει στον κύκλο της ενήλικης ζωής

Σχολείο για νεράιδες και ξωτικά

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 60 '

Διαδραστική παράσταση, στην οποία οι θεατές χορεύουν και τραγουδούν ως μαθητές στη σχολή για νεράιδες και ξωτικά

Πολύχρωμο παραμύθι / Τα τρία γουρουνάκια

  • Θέατρο Κούκλας
  • Διάρκεια: 50 '

Δύο χαρούμενες ιστορίες ζωντανεύουν από κούκλες και ηθοποιούς.

Παπουτσωμένος γάτος

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 60 '

Ο πιο γοητευτικός γάτος όλων των παραμυθιών βοηθά το φτωχό αφεντικό του, μέσα από πολλές περιπέτειες, να γίνει ένας μεγάλος Βασιλιάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.