Planet Physics: Και η φυσική γίνεται παιχνίδι

Με διαδραστικά εκθέματα και πειραματικές επιδείξεις, ο νέος πολυχώρος Planet Physics ήρθε για να κάνει τη φυσική παιχνίδι.

Planet Physics: Και η φυσική γίνεται παιχνίδι

Πώς γεννιέται το τσουνάμι; Ποιο σώμα πέφτει πιο γρήγορα, ένα βαρύ ή ένα ελαφρύ; Σ’ αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα φυσικά φαινόμενα ήρθε να απαντήσει ένας νέος επιστημονικός και ψυχαγωγικός πολυχώρος, το Planet Physics. Μέσα από 30 και πλέον διαδραστικά εκθέματα και πειραματικές επιδείξεις μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν διασκεδάζοντας για τη μηχανική, τον ηλεκτρομαγνητισμό, την οπτική κ.ο.κ. Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά (πλην 10-13/4), στα Βριλήσσια (Λ. Αναπαύσεως 18, 2108033984) και διαθέτει επιπλέον παιδότοπο με αντίστοιχες… ανησυχίες, café και κατάστημα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" παρουσιάζεται από τους Αντι-Δρώντες

Η ομάδα από την Κύπρο φέρνει στη σκηνή του Ιδρύματος "Μιχάλης Κακογιάννης" για μία μόνο παράσταση με ελεύθερη είσοδο το σπουδαίο έργο της Άλκης Ζέη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/04/2024

Παιδικά προγράμματα για την περίοδο του Πάσχα στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Δημιουργικές δράσεις για παιδιά διαφορετικών ηλικιών στο Μουσείο του Ιδρύματος την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα.

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.