Crudo

Vegan γεύσεις όλη μέρα στα ράφια του «Βιολογικού Χωριού»

Crudo vegan

Τo μάθαμε στο σπίτι ή στο γραφείο μας σαν μια εναλλακτική vegan, healthy και gourmet εκδοχή του μεσημεριανού, μέσα από την πρώτη αποκλειστικά vegan και raw vegan υπηρεσία delivery στην Αθήνα. Σύντομα, θα το απολαμβάνουμε για όλο το καλοκαίρι στο εστιατόριο του "Palmyra Beach Hotel", στη Γλυφάδα. Μέχρι τότε, όμως, τα υγιεινά και ισορροπημένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας του "Crudo" θα έρχονται κοντά μας και από 14 καταστήματα του "Βιολογικού Χωριού", της μεγαλύτερης αμιγώς ελληνικής αλυσίδας βιολογικών προϊόντων, με locations σε όλη την Αττική. Έτσι, μια βόλτα στα επιλεγμένα ράφια του "Βιολογικού Χωριού" θα είναι αρκετή για να νοστιμίσουμε τη μέρα μας με χειροποίητα σάντουιτς και wraps, όπως αυτό με jackfruit και sauce teriyaki, φρέσκες σαλάτες όπως η ωμοφαγική με παντζάρι και καρότο ή αυτή με παντζάρι και χειροποίητο τυρί από αμύγδαλο, ωμοφαγικά πιάτα όπως η αβγοσαλάτα με τόφου, σνακ, αλλά και γλυκά σαν τη σπιτική γκρανόλα με γιαούρτι καρύδας ή το cheesecake με blueberries. Όλα αποκλειστικά με φυτικές, μη επεξεργασμένες και βιολογικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, και πάντα με την υπογραφή του "Crudo".

Tip: Σύντομα θα προστεθούν και νέα comfort πιάτα, όπως ο vegan μουσακάς με κιμά από μανιτάρια και αμύγδαλα και η ελληνική σαλάτα με ντοματίνια, αβοκάντο και χειροποίητη φέτα από τόφου.

Καταστήματα "Βιολογικό Χωριό": Άλιμος, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 548 / Βούλα, Αγ. Ιωάννου 28 / Γλυφάδα, Γρ. Λαμπράκη 83 / Γλυφάδα, Φαίδρας 6 / Κολωνάκι, Τσακάλωφ 18 / Ομόνοια, Αιόλου 104 / Αμπελόκηποι, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 128 / Χολαργός, Λεωφ. Μεσογείων 202 / Ψυχικό, Ολυμπιονικών 80 & Ύδρας / Αγία Παρασκευή, Λεωφ. Χαλανδρίου 22 / Βριλήσσια, Λεωφ. Πεντέλης 6 / Ν. Ερυθραία, Τατοΐου 122 / Δροσιά, Λεωφ. 
Μαραθώνος 10 / Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 78. crudo.gr.

Διαβάστε ακόμα