"Cuvée"

Η φαντασία στο πιάτο.

cuvee

Ανανεωμένο κι ακόμη πιο δυναμικό επιστρέφει το εστιατόριο του εκλεκτικού "Aqua Blu Boutique Hotel + Spa", μέλος των Small Luxury Hotels of the World, που υπό τη λάμψη των Top Notch και Βραβείου Ελληνικής Κουζίνας 2022 στρέφει ακόμη πιο έντονα τον προβολέα σε γεύσεις Ελλάδας ιδωμένες μέσα από πρίσμα δημιουργικό, με τα εκλεκτότερα των υλικών να κρατούν τον πρώτο λόγο. Ο πολυβραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης, με προϋπηρεσία σε χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Ελλάδας και τριάστερα του εξωτερικού, διατηρεί και φέτος το consulting του πιο φίνου εστιατορίου της Κω, αναθέτει όμως τη μεταγραφή των πιάτων του στον Κώστα Δασκαλάκη (από την ομάδα του Τάσου Μαντή), που αναλαμβάνει χρέη chef de cuisine.

Με τις σύγχρονες τεχνικές, τη μοντέρνα μαγειρική αντίληψη και την υψηλού επιπέδου γαστρονομική αισθητική να αποτελούν τους κεντρικούς άξονες του μενού, πιάτα όπως η signature αστακομακαρονάδα του Κυριάκη, με ταλιολίνι από μελάνι σουπιάς και καπνιστά αβγά πέστροφας, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ από κίτρινο, μοβ και πορτοκαλί καρότο, έρχονται να προσθέσουν τις ντελικάτες γευστικές ισορροπίες τους στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις, που αποκτούν επιπλέον ενδιαφέρον χάρη στις σπουδαίες επιλογές της ανανεωμένης κάβας του εστιατορίου.

Chef’s tip: "Ιδανικό υπόβαθρο για ένα ρομαντικό δείπνο, το ατμοσφαιρικό poolside του εστιατορίου, με τη φανταστική θεά στην παραλία –ιδίως υπό το φως το καλοκαιρινού φεγγαριού– συμπληρώνει ιδανικά την κομψή μας σάλα".

Ξεν. "Aqua Blu Boutique Hotel + Spa", Παραλία Λάμπη, Κως, 2242022440, Facebook, Instagram

cuvee

cuvee

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα