"Celeste & Kum Kuat"

Κουζίνα υψηλών προδιαγραφών με σπουδαία υπογραφή.

marbella

Έξοχα διαμορφωμένοι χώροι, μαγική θέα στο Ιόνιο πέλαγος και άνετα, κομψά δωμάτια συνθέτουν μια μοναδική πρόταση φιλοξενίας στο "MarBella Corfu". Την εμπειρία αξέχαστης διαμονής, γεμάτης πολυτέλεια και απόλαυση φροντίζει και το γαστρονομικό section του ξενοδοχείου, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του ομίλου για διαρκή γευστική εξέλιξη. Φέτος, ο χαρισματικός, διεθνούς φήμης σεφ Γιάννης Κιόρογλου –με θητεία στα περίφημα "La Guérite" και "La Petite Maison" των Καννών– "υπογράφει" ως consultant τα ολοκαίνουργια "Celeste" και "Kum Kuat".

Το πρώτο εστιάζει στην κουζίνα της Προβηγκίας, αντλώντας έμπνευση από τα πιο φρέσκα υλικά και την κουλτούρα της δημοφιλούς περιοχής της Γαλλίας, τα οποία ο σεφ μεταγράφει σε πιάτα όπως το μοσχαρίσιο ταρτάρ με παγωτό-έκπληξη, το καρπάτσιο τσιπούρας με αρωματικά και κρέμα ψητού λεμονιού ή τα μάγουλα μόσχου με λουλούδια σκόρδου.

Στο έτερο εστιατόριο, ο σεφ φέρνει εξωτικές γεύσεις και αρώματα Ασίας στις ακτές της Μεσογείου, σε ένα πανασιατικό μενού with a twist, από το οποίο ξεχωρίζουν επιλογές όπως το tataki τόνου με yuzu και τρούφα, η χειροποίητη gyoza με μοσχάρι ή το yakitori κοτόπουλο με σάλτσα teriyaki. Κάθε γεύμα στα εστιατόρια του "MarBella Corfu" συμπληρώνεται με μια εντυπωσιακή λίστα κρασιών και ποτών και την πάντα φιλική εξυπηρέτηση των ανθρώπων τους.

Chef’s tip: "Ελάτε με την οικογένειά σας και απολαύστε χρόνο όλοι μαζί στο καινούργιο Aqua Park του "MarBella Corfu”".

Ξεν. "MarBella Corfu", Άγιος Ιωάννης Περιστερών, Κέρκυρα, 2661072400, Facebook, Instagram

celeste and kum kuat

Kum Kuat marbella

marbella

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα