Ψαριές από τα καΐκια της Άνδρου με την αλμύρα της θάλασσας και την ανάσα του κύματος δίνουν καθημερινό "παρών" στην Αργυρούπολη σε εκλεκτούς μεζέδες, κλασικούς ή με τη δημιουργική ματιά του σεφ Μιχάλη Σάτμαρη, ο οποίος κρατάει τη γευστική μπαγκέτα στο "Mastello" της Ανδρου και της Αθήνας. Από ωμά, ακολουθούν την πεπατημένη με κυδώνια, γυαλιστερές και στρείδια, θα βρείτε όμως και καρπάτσιο τόνου ή μαγιάτικο ταρτάρ, που πάνε πρίμα με τσιπουράκι! Ρέστα δίνουν στα ορεκτικά τα λουκουμαδάκια γαρίδας με κρέμα ταραμά και οι μπουκιές φρέσκου μπακαλιάρου με κρέμα μαύρου σκόρδου, ενώ η νοστιμιά του μαγιάτικου φρικασέ και του ριζότο γαρίδας με αποξηραμένα σύκα και αβγοτάραχο ανεβάζουν πίστα στην ψαροφαγία.
Tip: Ρωτήστε για τα ψάρια ημέρας που ψήνουν στη σχάρα και αφήστε λίγο χώρο για το εκμέκ με καραμελωμένο κανταΐφι, κρέμα μαστίχα και παγωτό καϊμάκι.