Bond

Δεσμός με τη φύση

Bond

Στον μοντέρνο και πρωτότυπο αυτό χώρο στον Άλιμο, η ευχάριστη φυσιολατρική ατμόσφαιρα της μοντέρνας σάλας και η ευρύχωρη αυλή θα σας κερδίσουν. Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκονται τα τέσσερα κοντέινερ σε έντονους χρωματισμούς, που στεγάζουν, αντίστοιχα, ανοιχτή κουζίνα με μπάρα και καθίσματα, bar, café-fruit bar και wc, με ειδικά προσαρμοσμένη κατασκευή. Γευστικά στο "Bond" καλύπτουν όλα τα γούστα, γι’ αυτό και ο σεφ Αντώνης Χάλαρης ετοίμασε για την Τσικνοπέμπτη ένα πλήρες μενού με mixed grill κρεατικών (κοτόπουλο, πανσετάκια χοιρινά, χωριάτικο λουκάνικο, μπιφτεκάκια μοσχαρίσια, πιτούλες χειροποίητες, καλαμπόκι ψητό και μανιτάρια), το οποίο θα συνδυάσετε με την τριλογία ορεκτικών (μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι, φάβα), χειροποίητα πιτάκια, στικ κολοκυθιού με σάλτσα γιαουρτιού ή τραγανές πατάτες με κρέμα παρμεζάνας και μαγιονέζα τρούφας.

Tip: Μη χάσετε το γλυκό τους κέρασμα, την αφράτη καρυδόπιτα με παγωτό. 

Περισσότερες πληροφορίες

Bond

Μεγάλης του Γένους Σχολής 2, Άλιμος
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.