"La Maison", Σαντορίνη

Global μοντερνισμός στην Kαλντέρα

La Maison Santorini

Σε ένα απολύτως ρομαντικό σκηνικό μοντέρνας κομψότητας στο Ημεροβίγλι, με φόντο το απέραντο γαλάζιο, το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, το ηφαίστειο και τα γύρω νησιά, το "La Maison" παντρεύει τοπικά υλικά και γεύσεις με σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές και επιρροές και πρώτες ύλες απ' όλο τον κόσμο.

La Maison

La Maison Santorini 3

Ο ταλαντούχος executive chef Δήμος Σαμουράκης, ο head chef Ευάγγελος Πετρογιώργος και η ομάδα του ποντάρουν ιδιαίτερα στα θαλασσινά, παρουσιάζοντας ανατρεπτικά, φινετσάτα και νόστιμα πιάτα όπως τα μύδια με σέλερι, ξινή κρέμα, κεφίρ, λάδι γουασάμπι και λάδι άνηθου, το καβούρι με βασιλικό κάρι, σκόνη shiso και τραγανό κουμ κουάτ, το μπαρμπούνι με λάχανο savoy, σπανάκι και μπισκ βανίλιας, αλλά και ο κόκορας με τερίνα πατάτας, σέσκουλο σχάρας, κρέμα ψητού σκόρδου και σάλτσα δεντρολίβανο. Γλυκιά απογείωση με κρεμ μπρουλέ με μαστίχα, πορτοκάλι και παγωτό καϊμάκι, αλλά και lime namelaka με κρεμέ λεμόνι, τουίλ πορτοκάλι, sable Breton και σορμπέ kaffir lime.

Tip: Ιδιαίτερη εμπειρία τα δύο menu dégustation με δυνατότητα wine pairing, ενώ η ενημερωμένη ομάδα στο σέρβις απογειώνει την εμπειρία μιας συνολικά προσεγμένης γαστρονομικής πρότασης.

Ημεροβίγλι, 2286025649, www.lamaisonsantorini.com, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα