Ένας προορισμός-όνειρο ζωής, η Κρήτη έχει ανεβάσει αναπόφευκτα τον γαστρονομικό πήχη. Καθόλου τυχαία, οι ξενοδοχειακοί όμιλοι με εμπειρία κολοσσών στον τομέα της φιλοξενίας δίνουν έμφαση όλο και περισσότερο στην εστιατορική ανανέωση. Ακριβώς
αυτή η περίπτωση είναι το 5 αστέρων "Ostria Resort & Spa" στην Ιεράπετρα, που εκτός από μια εμπειρία απόλυτης ξεκούρασης και αποσυμπίεσης που προσφέρει, έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον γαστρονομικό προφίλ στο εστιατόριο "Thalassa". Μοιάζει με φυσική συνέχεια της παραλίας η φωτεινή al fresco σάλα του εστιατορίου, το οποίο με τον σεφ Αντώνη Αβακιάν στο τιμόνι τιμά το φαγητό που προέρχεται κατευθείαν από τη θάλασσα και τη γη της Κρήτης, ενώ εμπνέεται από χιλιετίες γαστρονομικής σοφίας. Οι θησαυροί που συγκεντρώνονται στο εστιατόριο "Thalassa" γίνονται η αφετηρία για ένα θαλασσινό πανόραμα που συνδυάζει αγαπημένα μαγειρευτά και τεχνικά άρτια πιάτα που αναδεικνύουν την έφεση της ομάδας στις αναπάντεχες, αλλά ντελικάτες ισορροπίες.
Tip: Για μια ειδική περίσταση αφεθείτε στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Private Dining δίπλα στο κύμα υπό το φως των αστεριών, που θεωρείται η πεμπτουσία του ρομαντισμού.
Καθαράδες, Ιεράπετρα, 2842025711, ostriahotel.gr, IG: @ostria_resort, IG: thalassa_seaside_restaurant