"Ο Καλοφαγάς"

Διαχρονική αξία στο κρέας.

"Ο Καλοφαγάς" Ελληνική κουζίνα Βριλήσσια

Για όσους τα εκλεκτά κρέατα, ένα ντόπιο μοσχαρίσιο φιλέτο ή μια σταβλίσια μπριζόλα, αποτελούν την επιτομή της καλοφαγίας, αλλά και μια βασική πτυχή της ελληνικής κουζίνας, το εστιατόριο "Ο Καλοφαγάς" δεν μπορεί παρά να είναι διαχρονικά αγαπημένη επιλογή. Από το 1970 έως σήμερα, λειτουργεί στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στην περιοχή των Βριλησσίων, με την ίδια άριστη ποιότητα και τα ίδια αγνά υλικά, αγκαλιάζοντας διαρκώς τις νέες τάσεις στο ποιοτικό κρέας. Στο αυθεντικό αυτό παραδοσιακό steakhouse θα απολαύσετε σπέσιαλ κρέατα σε ιδιαίτερες κοπές, με τον Παναγιώτη Σολδάτο να έχει κληρονομήσει τα μυστικά από τον παππού του και να ψάχνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις στα σιτέματα και το ψήσιμο. Η εμβληματική tomahawk, αλλά και τα rib-eye και flap & flank έχουν φανατικούς φίλους, ενώ οι φρέσκες τηγανητές πατάτες, οι ωραίες σαλάτες και τα σπιτικά ορεκτικά, όπως το τυροπιτάρι με χειροποίητο φύλλο, φέτα, μανούρι και δυόσμο, συμπληρώνουν την εμπειρία.

Tip: Ο "Καλοφαγάς" ψάχνει και το θέμα κρασί με μια εκλεκτική λίστα ελληνικών και διεθνών ετικετών, ενώ τα χειροποίητα εποχικά επιδόρπια κάνουν αίσθηση.

Δείτε περισσότερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Καλοφαγάς (Ο)

Πλατεία 28ης Οκτωβρίου & Π.Π. Γερμανού 1, Βριλήσσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα