"Basegrill": Απλώς ασυναγώνιστο

Οι δημιουργοί του "Basegrill", ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκος, δεν σταματούν να ανανεώνουν το ονομαστό τους εστιατόριο στο Περιστέρι, κρατώντας το στην αιχμή της κρεατοφαγικής σκηνής της πόλης.

Basegrill

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας κάνουν να πιάνουμε πολύ συχνά τραπέζι στο "Basegrill" κάθε εποχή του χρόνου. Αν έπρεπε να επιλέξουμε τον πιο βασικό, αυτός θα ήταν σίγουρα οι δημιουργοί του, ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκος, που δεν σταματούν να ανανεώνουν το ονομαστό τους εστιατόριο στο Περιστέρι, κρατώντας το στην αιχμή της κρεατοφαγικής σκηνής της πόλης. Με το ασίγαστο πάθος ενός σύγχρονου τροφοσυλλέκτη, τα δύο αδέρφια αναζητούν επίμονα την ποιοτικότερη πρώτη ύλη που μπορούν να βρουν, καλλιεργούν σχέσεις βαθιάς εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς που τους εφοδιάζουν με προϊόντα και παράλληλα φέρνουν με ευαισθησία ξανά στο φως αυτόχθονες φυλές βοοειδών, που κινδύνευαν να εξαφανιστούν.

Basegrill

Πρόσφατα, μάλιστα, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας το Metameat, ένα πλήρως εξοπλισμένο παρασκευαστήριο κρέατος που εφοδιάζει όλα τους τα μαγαζιά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Φίνο back bacon και ντελικάτη μορταδέλα, αμφότερα από μαύρο χοίρο, προσούτο προβατίνας, αλλά και πολύ σπέσιαλ λουκάνικα από καλαρίτικο πρόβατο ή στεπική αγελάδα είναι ορισμένα μονάχα από αυτά που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στο "Basegrill", βάζοντας βεβαίως δίπλα τους όλα τα κλασικά και αγαπημένα, όπως τα περίφημα αβγά μάτια σε φωλιά πατάτας, το ασυναγώνιστο συκώτι και κάποια από τις εξαιρετικές κοπές κρέατος που θα απολαύσουμε με ψήσιμο ακριβείας.

Basegrill

Περισσότερες πληροφορίες

Basegrill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα