"Avra Bar": Ένα μπαρ-προορισμός στην αθηναϊκή Ριβιέρα

Τι συμβαίνει αν πάρεις ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και κλασάτο μητροπολιτικό μπαρ και το τοποθετήσεις στο πιο προνομιακό σημείο της αθηναϊκής Ριβιέρας; Οι απαντήσεις βρίσκονται στο ανανεωμένο "Avra Bar", που άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, το "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens".

Avra bar

Τι συμβαίνει αν πάρεις ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και κλασάτο μητροπολιτικό μπαρ και το τοποθετήσεις στο πιο προνομιακό σημείο της αθηναϊκής Ριβιέρας; Οι απαντήσεις βρίσκονται στο ανανεωμένο "Avra Bar", που άνοιξε τις πόρτες του σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, το "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens". Καθημερινά, φτιάχνεται εδώ ένα μοναδικό κοκτέιλ εμπειριών, με βασικά υλικά τα ψαγμένα seasonal cocktails, τις fine drinking επιλογές, τα elevated bar snacks, τα live sets με DJs και, κυρίως, το αίσθημα ότι τοποθετείσαι στο ιδανικό μέρος, την καταλληλότερη στιγμή, εντός ενός περιβάλλοντος που ξεχειλίζει κομψότητα και στιλ.

Avra bar

Στα του πίνειν, η bar manager Manon Kapfer και η ομάδα της –βραβευμένοι mixologists με γαλόνια που εκτείνονται από το "Culinary Art" και το "Bar Termini" του διάσημου Tony Conigliaro μέχρι το "The Zetter Townhouse" του Λονδίνου– επιμελούνται το Ultimate 24 Cocktail Menu, μια κάρτα κλασικών ποτών που αναβαθμίζονται, πλησιάζοντας αυτό που θα ονόμαζε κανείς πόσιμη τελειότητα.

Avra bar

Πλάι στα ποτά στέκεται ένα εξίσου εκλεκτό μενού αναβαθμισμένου bar food, στο οποίο αναδεικνύεται η ποιότητα και η αγνότητα προσεκτικά επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων: Προτάσεις σαν το mini souvlaki, το popcorn chicken, το ταρτάρ τόνου με αβοκάντο Κρήτης, καθώς και τα γλυκά μπενιέ, που συνδυάζονται με τα εποχικά κοκτέιλ του "Αvra", θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό. Κι όλα τα παραπάνω τοποθετούνται κάτω από την  ομπρέλα του πιο σημαντικού trend του παγκόσμιου bartending, που δεν είναι άλλο από τη βιωσιμότητα, πιστοποιώντας αυτό που ήδη υποψιαζόσουν: ότι βιώνεις όλα όσα υπόσχεται ένα κλασικό hotel bar στην πιο τέλεια μορφή του.

Περισσότερες πληροφορίες

Avra Bar

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα