Divani Apollon Palace & Thalasso

Πάσχα στην αθηναϊκή ριβιέρα, κάτω από το απολλώνιο φως


Το Divani Apollon Palace & Thalasso σας καλωσορίζει στην όασή του, για ένα Πάσχα που παντρεύει άνεση, πολυτέλεια και γευστική παράδοση. Το εμβληματικό resort της Βουλιαγμένης σας βάζει σε ατμόσφαιρα πασχαλινών διακοπών, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψετε, προσφέροντας γεύσεις και παραδόσεις με θέα στο απέραντο γαλάζιο. Όλα αυτά με τη σφραγίδα φιλοξενίας της κορυφαίας αλυσίδας, η οποία φέτος γιορτάζει τα 60 της χρόνια, συνδυάζοντας την καινοτομία με την ιστορία.

Επιλέξτε ανάμεσα στα παρακάτω εορταστικά πακέτα: •Αναστάσιμο δείπνο το βράδυ του Μ. Σαββάτου: € 65/άτομο και € 35 για παιδιά έως 12 ετών. •Πασχαλινός μπουφές ανήμερα του Πάσχα: € 80/άτομο & € 40 για παιδιά έως 12 ετών. •Πολυτελής διαμονή σε superior δίκλινο (€ 315 η βραδιά). Η τιμή περιλαμβάνει παραδοσιακό αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γλέντι συνοδεία ζωντανής ελληνικής μουσικής για 2 άτομα αλλά και δωρεάν πρόσβαση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, τη σάουνα, το γήπεδο τένις και το γυμναστήριο και 20% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες του spa.

Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 2108911100, www.divaniapollonhotel.com, Divani Apollon Palace & Thalasso

TIP Το υπέροχο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου δίπλα στο ξενοδοχείο, χτισμένο μες στο βράχο, δίνει άλλο χρώμα στην κατάνυξη των ημερών.

Ο χάρτης

Αγ. Νικολάου 10 & Ιλίου

Τηλ. 210/8911100, 2107207000

Site: www.divanis.com

Facebook:


Οι προτάσεις