Dolce Attica Riviera & Ramada Attica Riviera

Η άνοιξη της αττικής ριβιέρας  


Tο νέο πρόσωπο της ακτογραμμής της πρωτεύουσας μας συστήνουν αυτό το Πάσχα τα δύο ολοκαίνουργια ξενοδοχεία του κορυφαίου αμερικανικού ομίλου Wyndham Hotel Group, προσφέροντας χαλαρή πολυτέλεια και γιορτινό χρώμα με φόντο ένα ειδυλλιακό φυσικό σκηνικό δίπλα­ στο κύμα και σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Μοντέρνο στιλ, άνεση και προσεγμένες παροχές τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια συνθέτουν ένα value for money πακέτο απόδρασης.

Στο «Dolce Attica Riviera» στη Βραυρώνα η προσφορά ξεκινά από € 155 τη βραδιά για μίνιμουμ 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε μπουφέ, νηστίσιμο δείπνο τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο συνοδεία μουσικής από τους Retrox και πασχαλινό γλέντι με τον Στέλιο Διονυσίου και την ορχήστρα του, ενώ στο «Ramada Attica Riviera» στο Μάτι η προσφορά, που ξεκινά από € 130, περιλαμβάνει πρωινό μπουφέ, νηστίσιμο δείπνο τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα με ελληνική μουσική από DJ.

Λεωφ. Βραυρώνας, 2294071000, www.dolceatticariviera.com, Dolce Attica Riviera.
Λεωφ. Ποσειδώνος 55-57, Μάτι, 2294077555, www.ramadaatticariviera.com, Ramada Attica Riviera. Managed by ZEUS INTERNATIONAL

TIP Συνδυάστε την απόδραση με μια επίσκεψη στο μοντέρνο Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα ή στον Αρχαιολογικό Χώρο Βραυρώνας, που αποτελούν από μόνα τους προορισμό.

Ο χάρτης

Λεωφόρος Ποσειδώνος 55-57

Τηλ. 2294077555

Site: www.ramadaatticariviera.com

Facebook:


Οι προτάσεις