Zeen

Μοντέρνα Κρήτη στο τραπέζι


Ένα εστιατόριο-προορισμός για όσους βρεθούν στην Κρήτη το Πάσχα, το ατμοσφαιρικό­ «Zeen» του πολυτελούς ξενοδοχείου «Domes Noruz, Autograph Collection» στα Χανιά αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για τις γευστικές εξορμήσεις των ημερών.

Σε ένα χώρο με υπέροχη θαλασσινή θέα, μοντέρνα διακόσμηση, ζεν διά­θεση και all day λειτουργία με άποψη, ο ταλαντούχος σεφ Διονύσης Πλιάτσικας κεντάει ένα ξεχωριστό μενού που συνδυάζει τη γευστική κληρονομιά της κρητικής γης και κουζίνας με το μεσογειακό κοσμοπολιτισμό και τις μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές. Η προσεκτικά επιλεγμένη wine list, με πάνω από 80 ετικέτες και ιδιαίτερη έμφαση στους τοπικούς παραγωγούς, το πολύ εξυπηρετικό σέρβις, η ζωντάνια και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα συμπληρώνουν μια εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσετε.

Ξεν. Domes Noruz, Autograph Collection, Παντελάκη 5, Άγιοι Απόστολοι, Χανιά, 2821505900, www.domesnoruz.com, Zeen restaurant

ΤΙΡ Σε κλίμα κατάνυξης γιορτάζεται η Ανάσταση στο φυσικό σπήλαιο της Μαραθοκεφάλας στο Κολυμπάρι Χανίων, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή σε όλες τις γειτονιές της πόλης ανάβουν μεγάλες φωτιές για να κάψουν τον Ιούδα.

Ο χάρτης

Τηλ. 28215/05900

Site: http://www.domesnoruz.com

Facebook:


Οι προτάσεις