Wyndham Loutraki Poseidon Resort & Ramada Loutraki Poseidon Resort

Φύση και πολυτέλεια σε πλήρη αρμονία  


Δύο υπέροχα ξενοδοχεία, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα, στην πλέον προνομιούχα φυσική τοποθεσία, πάνω στη θάλασσα και μέσα σε υπέροχους μεσογειακούς κήπους, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, κάνουν το Λουτράκι έξυπνη επιλογή για πασχαλινές αποδράσεις σαν σε νησί. Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κάνουν τα resorts με τη σφραγίδα της Wyndham Hotel Group, του αμερικανικού πρωταθλητή της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ιδανικά τόσο για οικογενειακές διακοπές όσο και για χαλάρωση για δύο με μαγευτική θέα.

Τα ελκυστικά πασχαλινά πακέτα ξεκινούν από € 185 στο «Wyndham Loutraki Poseidon Resort» και από € 165 στο «Ramada Loutraki Poseidon Resort» και περιλαμβάνουν πρωινό σε μπουφέ, το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου, το γιορτινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι κι ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

Λουτράκι, 2744067938, www.wyndhamloutrakiresort.com,
Wyndham Loutraki Poseidon Resort.
Λουτράκι, 2744062100, www.ramadaloutrakiresort.com,
Ramada Loutraki Poseidon Resort. Managed by ZEUS INTERNATIONAL

TIP Στην απότομη πλαγιά των Γερανείων, ­πάνω από το Λουτράκι, σε μια θέση με πανοραμική θέα, η περίφημη μονή του Οσίου Παταπίου γιορτάζει κατανυκτικά τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο χάρτης

Τηλ. 2744067938


Τηλ. 2744067938, 2744062100

Site: http://www.ramadaloutrakiresort.com/

Facebook:


Οι προτάσεις