"Pelagos Seaside"

Αρμενίζοντας στο πέλαγος της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας.

Pelagos Seaside

Η αύρα του νότιου Κρητικού Πελάγους, ο ήλιος και οι αυθεντικές γεύσεις είναι τρία από τα στοιχεία που λειτουργούν παράλληλα και συμπληρωματικά με τον σύγχρονο και άνετο χώρο αλλά και το έξοχο σέρβις στο "Pelagos Seaside". Το εστιατόριο του ξενοδοχείου "Coriva Beach" έχει βάλει τον μικρό παραθαλάσσιο οικισμό στα νοτιοανατολικά της Κρήτης στο ραντάρ των φίλων της ποιοτικής κουζίνας.

Pelagos Seaside

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, προχωρά στο ίδιο –γνωστό και αγαπημένο για τους επισκέπτες– γαστρονομικό ύφος, αλλά με διαφορετικό καπετάνιο στην κεφαλή της μπριγάδας του. Ο σεφ Ανδρέας Ντούγιας είναι αυτός που χαράσσει πια ρότα στο "Pelagos Seaside", μετουσιώνοντας την εμπειρία του σε σημαντικά εστιατόρια της χώρας μας και του εξωτερικού σε έξοχα πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, με βάση τα ποιοτικά προϊόντα της κρητικής γης και θάλασσας, πατώντας στιβαρά στο τερέν της εποχικότητας. Η τοπική πρώτη ύλη αλλά και το κρητικό γαστρονομικό ιδίωμα παραμένουν προτεραιότητα και στο νέο μενού, ενώ η προσεγμένη κάβα ραφινάρει την εμπειρία με πρωτότυπες και φίνες δημιουργίες στο επίκεντρο. 

Pelagos Seaside

Chef's tip: "Η λίστα των κρασιών στο 'Pelagos Seaside' μοιράζεται ανάμεσα στον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ούσα μία από τις καλύτερες που συναντά κανείς σε ολόκληρη την Κρήτη".

Ξεν. "Coriva Beach", Κουτσουνάρι, 2842061263, www.pelagosseaside.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα