"Botrini’s Mykonos"

Γαστρονομικά εγκαίνια κορυφής.

Botrini’s Mykonos

Υποψηφιότητα για τον τίτλο του γαστρονομικού opening της χρονιάς βάζει και φέτος ο Έκτορας Μποτρίνι, αφού, μετά το λανσάρισμα του "Botrini’s Santorini" εντός του εμβληματικού "Katikies Santorini" την περσινή σεζόν, ο κορυφαίος Έλληνας σεφ επεκτείνει την εστιατορική του  ναυαρχίδα στον κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό της χώρας, με το "Botrini’s Mykonos" να ετοιμάζεται να επανακαθορίσει την έννοια του fine  dining στο Νησί των Ανέμων.

Botrini’s Mykonos

Δεύτερο αδερφάκι του χαλανδριώτικου εστιατορίου, που πρωταγωνιστεί στις κορυφαίες θέσεις των Χρυσών Σκούφων, αλλά και στις to-do λίστες του διεθνούς crowd των foodies που επισκέπτονται τη χώρα, το καλοφαγικό brand  του πολυβραβευμένου σεφ θα βρει τη μυκονιάτικη έδρα του στην ατμοσφαιρική βεράντα του ξενοδοχείου "Katikies Mykonos", με την απολαυστική θέα στην αμμουδιά του Αγίου Ιωάννη. Εκεί, με την εξαιρετική πρώτη ύλη ως αδιαπραγμάτευτο ατού, ο Ιταλοκερκυραίος σεφ (που απέσπασε τον τίτλο του επιδραστικότερου Έλληνα σεφ σε πρόσφατη ψηφοφορία των Χρυσών Σκούφων) θα εναλλάσσει εμβληματικά πιάτα του με νέες δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη γαστρονομική κληρονομία της Μυκόνου και τη μαγειρική παράδοση των Κυκλάδων εν γένει, σε μια σειρά  από menu dégustation με premium χαρακτήρα, κορυφαία τεχνική και βαθιά νοστιμιά ως βασικά συστατικά.

Botrini’s Mykonos

Chef's tip: "Η θεαματική wine list που έχει  επιμεληθεί ο master of wine Γιάννης Καρακάσης συγκεντρώνει στην κάβα του "Botrini’s Mykonos" σπουδαίες ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, συνθέτοντας μια  ευρεία γκάμα από ιδανικούς συνδυασμούς για τα πιάτα".

Ξεν. "Katikies Mykonos", Άγιος Ιωάννης, 2289027890, www.katikies.com/katikiesmykonos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα