"Iberico"

Κρεατοφαγία προδιαγραφών.

Iberico

To ατμοσφαιρικό steak resto της έμπειρης ομάδας των εστιατορίων "Γλυκάνισος" και "Marea" γράφει τα δικά του χιλιόμετρα στην εστιατορική σκηνή της πόλης, σε ένα χώρο  industrial  posh αισθητικής ντυμένο με μέταλλο, πέτρα, ξύλο, γυαλί και  βελούδο, όπου η τέχνη της γεύσης συναντά την τέχνη της φιλοξενίας.

Iberico

Αντίστοιχου σχεδιασμού είναι και το μοναδικά διαμορφωμένο roof top, ενώ τα μεγάλα ψυγεία  ξηράς ωρίμανσης και η επιβλητική κάβα ολοκληρώνουν το σκηνικό ενός δυνατού παίκτη στο απαιτητικό τερέν της κρεατοφαγίας. 

Iberico

Iberico

Λεπτοκεντημένα ορεκτικά, όπως το μοσχαρίσιο καρπάτσιο με  παλαιωμένη γραβιέρα, το λουκάνικο από Black Angus ωρίμανσης με μαύρη τρούφα και πράσινο μήλο, οι λαχανοντολμάδες με κιμά από σιτεμένο ζυγούρι και οι βγαλμένες από  τον ξυλόφουρνο κρεατόπιτες δίνουν κάθετη πάσα σε κοπές  όπως η pluma από Iberico, το rib-eye από ελληνικό μόσχο ή το αμερικανικό T-bone και σε καλοδουλεμένα πιάτα, όπως το  μοσχαράκι γάλακτος σοφρίτο, η saltimbocca Iberico, το πληθωρικό ossobuco.

Iberico

Οπωσδήποτε στο φινάλε αφήνετε λίγο χώρο για να δοκιμάσετε τα cannoli με ρικότα και καραμελωμενο πορτοκάλι, το προφιτερόλ και το παρφέ μπακλαβά. Έπος!

Iberico

Chef's tip: "Η ενημερωμένη συλλογή από ετικέτες του  ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα επισφραγίζει  την πλούσια κρεατοφαγική εμπειρία υπό την  καθοδήγηση του έμπειρου σομελιέ μας". 

Νικ. Μάντζαρου 18 & Κώττα Ρούλια, 2310532800

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα