''St. George Lycabettus Lifestyle Hotel''

Γευστικό πανοραμίκ.

St.George

Healthy αλλά και comfort σνακ δίπλα στην πισίνα, κοκτέιλ με το ηλιοβασίλεμα και τη διεθνώς βραβευμένη θέα της πόλης να απλώνεται μπροστά σου, αλλά και γκουρμέ δημιουργίες με βαριά υπογραφή. Σε έναν μοναδικό πλανήτη καλοπέρασης, χαλαρού fun, γαστρονομίας και tailor-made απολαύσεων έχει μεταμορφωθεί και φέτος το καλοκαίρι το "St. George Lycabettus". Στο "Vertigo Pool Club", στo rooftop του ξενοδοχείου, απολαμβάνουμε σαλάτες, smoothies, poke bowls και burgers, αλλά και signature cocktails με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει όλη την πόλη, από την Ακρόπολη μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Στο "La Suite Lounge rooftop restaurant", πάλι, οι bistronomy δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Geoffrey Rembert και του executive chef Βασίλη Μήλιου στο ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού "From Athens to Paris" κάνουν αίσθηση σε ιδανικό pairing με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. 

Tip: Για μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, επιλέξτε ένα poolside massage ή ένα sunset yoga/pilates class στο "Vertigo Pool Club".

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα