"Da Bruno"

"Ciao Italia" με μοντέρνα προφορά!

Da Bruno © Λεωνίδας Τούμπανος

H τρατορία, που στα 35 χρόνια λειτουργίας της έχει αποκτήσει πιστό κοινό, αποτελεί σημείο αναφοράς και το καλοκαίρι. Στην αυλή με τα μοντέρνα μαύρα φερ φορζέ τραπεζοκαθίσματα μέσα στο πράσινο, θα απολαύσετε βέρα ιταλιάνικη κουζίνα σε όμορφες γωνιές που με τη δύση του ηλίου αποκαλύπτουν τη ρομαντική θέρμη ενός γοητευτικού χώρου με ιστορία. 

Με φόντο το κτίριο του 1935 και την ατμοσφαιρική σάλα με τα ξύλινα δοκάρια στην είσοδο να συνδέουν τον μοντέρνο χαρακτήρα της αυλής με τη διακριτική ρουστίκ αισθητική του εσωτερικού χώρου, θα απολαύσετε πιάτα ενός νόστιμου ρεπερτορίου συνοδεία ιταλικών, ελληνικών και νεοκοσμίτικων κρασιών, από μια λίστα που επιμελείται ο sommelier Γιάννης Πανταζής. Το μενού σχεδιάζει ο σεφ Βασίλης Ρούσσος και αποδίδει ο Στέλιος Λίχος σε ρετσέτες με τη φινέτσα που αρμόζει σε ένα μαγαζί όπου κλασικά αλλά με πιο σύγχρονο ύφος πιάτα σιγοψιθυρίζουν ένα νόστιμο "Ciao amore".

Φοκάτσια με μαστιχωτή ζύμη, που τρώγεται ευχάριστα σκέτη αλλά και με βούτες στο ελαιόλαδο με δεντρολίβανο και ανθό αλατιού, σαλάτα caprese verde, φαμόζα pinsa romana, φρέσκα ζυμαρικά και ένα εμβόλιμο εποχικό μενού δίνουν τον τόνο της αυθεντικής ιταλικής εμπειρίας. 

Tip: Tα προσεγμένα apéritif και digestif της μπάρας του διπλανού "Villa Grigio 46" συμπληρώνουν το καλοστημένο γευστικό σενάριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα