Ζέφυρος

Για ψαράκι όπως παλιά

Ζέφυρος © Λεωνίδας Τούμπανος

Ισως στο πιο ρομαντικό σημείο του Πειραιά, στο μαγευτικό Μικρολίμανο, σε υποδέχεται ο "Ζέφυρος", όνομα γνωστό και αγαπημένο, αφού παραμένει σταθερή αξία για τους λάτρεις του ψαριού και του καλού φαγητού εδώ και 90 περίπου χρόνια, διατηρώντας την ίδια ποιότητα και διαχρονικές γεύσεις. Σε ένα πολυτελές περιβάλλον με ακαταμάχητη θέα και μια ειδυλλιακή εξωτερική βεράντα δίπλα στο νερό, ξεκινάει το γευστικό σου ταξίδι με πρωταγωνιστές όλα τα καλούδια της θάλασσας, σεβασμό στον πελάτη και άριστη εξυπηρέτηση. Στο μενού του θα βρεις ολόφρεσκα ψάρια στη σχάρα ή στο τηγάνι και μοσχοβολιστά θαλασσινά σε διάφορες παραλλαγές. Δοκίμασε γαρίδες σαγανάκι για να ανοίξει η όρεξη, αχινοσαλάτα, κυδώνια και μύδια για να φέρεις τη θάλασσα στο πιάτο σου, 
ριζότο και ζυμαρικά με καραβίδες, γαρίδες ή mix θαλασσινών και μην ξεχάσεις να κρατήσεις χώρο για σοκολατόπιτα ή εκμέκ με παγωτό βανίλια. 

Tip: Ο χώρος ενδείκνυται για κάθε τύπου εκδηλώσεις, εταιρικά γεύματα και κοινωνικά events με εγγυημένη ποιότητα και υπογραφή "Ζέφυρος". 

Περισσότερες πληροφορίες

Ζέφυρος

Ακτή Κουμουνδούρου 48, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα