"Tiki Bar Athens": Καλοκαιρινό splash στην καρδιά της πόλης

Στο πάντα ζωντανό Κουκάκι κατοικοεδρεύει το αυθεντικό tiki bar της πόλης, που από το 2007 ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Tiki Bar Athens

Στο πάντα ζωντανό Κουκάκι κατοικοεδρεύει το αυθεντικό tiki bar της πόλης, που από το 2007 ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Φτάνοντας στο μαγαζί, αντικρίζουμε την πολυνησιακή, ρετρό διακόσμηση, με λεοπάρ καθίσματα, ψάθες, surfboards και τον Έλβις μαζί με άλλα pop-culture icons να κοσμούν τους τοίχους του.

Tiki Bar Athens

Η εξωτική αυτή εικόνα συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική tiki φιλοσοφία του "Tiki Bar Athens", με τους bartenders να δημιουργούν συνταγές με βασικά συστατικά τα πιο ιδιαίτερα φρέσκα τροπικά φρούτα από όλο τον κόσμο. Η μουσική αποτελεί βασικό 
στοιχείο της ταυτότητας του μπαρ, που μας ανεβάζει τη διάθεση και μας ταξιδεύει στο Χόλιγουντ, με μουσικές soul, disco κ.ά. Αποκορύφωμα αυτής της ταξιδιάρικης εμπειρίας είναι το all-day μενού, με επιρροές από την πολυνησιακή γαστρονομία και από άλλες διεθνείς κουζίνες. Βρίσκουμε ευφάνταστες προτάσεις σε brunch και πεντανόστιμο 
finger food, όπως ακαταμάχητα spring rolls, ζουμερά μπέργκερ και τάκος, τροπικές σαλάτες και αφράτες πίτσες, ενώ δεν λείπουν οι vegetarian και vegan επιλογές. Η βόλτα στο "Tiki Bar Athens", στην καρδιά της Αθήνας, θα είναι η πιο well-spent καλοκαιρινή σας έξοδος. 

Tiki Bar Athens

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα