"Cava Vinoterra": Τα κρασιά του καλοκαιριού σερβίρονται στη Μαρίνου Αντύπα

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Νέου Ηρακλείου, η κάβα Vinoterra φιλοξενεί από το 1995 premium ετικέτες κρασιών, αλλά και ποτά.

Cava Vinoterra

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Νέου Ηρακλείου, η κάβα Vinoterra φιλοξενεί από το 1995 premium ετικέτες κρασιών, αλλά και ποτά. Ξεκινώντας με 80 ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, σήμερα ο αριθμός αυτός έχει φτάσει τις 1.500, ενώ στα ράφια της μπορούμε να βρούμε επιλογές από όλο τον κόσμο. Το οινικό ταξίδι συνεχίζεται στον υπαίθριο ανακαινισμένο χώρο της κάβας, όπου ειδικά διαμορφωμένα βαρέλια και χαλαρός φωτισμός μάς περιμένουν ήδη από τις αρχές Μαΐου να απολαύσουμε ένα ποτήρι κρασί –ή και παραπάνω–, για να αποφορτιστούμε μετά τη δουλειά.

Cava Vinoterra

Εκτός από την τεράστια ποικιλία σε φιάλες ελληνικών και ξένων κρασιών, σπάνιων παλαιωμένων ετικετών από το κελάρι της κάβας και άλλων ξεχωριστών από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως, σερβίρονται σε ποτήρι οίνοι λευκοί, ροζέ ή κόκκινοι από μια λίστα συνολικά 12 ετικετών σε θερμοκρασία κατάλληλη ώστε να μας δροσίσουν. Στα must try, το vitello tonnato, το beef carpaccio, το χούμους με καπνιστό χέλι, οι διάφορες μπρουσκέτες, αλλά και τα ελληνικά και διεθνή delicatessen, από ένα μενού κρύων πιάτων που θα συνοδεύσουν αρμονικά το κρασί μας. Ακόμα, θα λαμβάνουν χώρα και διάφορες γευσιγνωσίες κρασιών, με το ιδανικό food pairing για κάθε οινολάτρη. Η κάβα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 9 π.μ. έως τις 11.30 μ.μ., και γεμίζει τα ποτήρια μας από νωρίς το μεσημέρι.

Cava Vinoterra

Περισσότερες πληροφορίες

Vinoterra Resto & Cava

Μαρίνου Αντύπα 74-76, Ν. Ηράκλειο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα