"Nobilis by Say Hotel": Rooftop με την καλύτερη θέα στα βόρεια

Θερινή ραστώνη δεν σημαίνει απαραίτητα νησί και θάλασσα, αφού κάποια διαμάντια της πρωτεύουσας, κρυμμένα στα βόρεια προάστια, κερδίζουν στο τερέν της δροσιάς και της ακαταμάχητης θέας.

Nobilis Roof Top

Θερινή ραστώνη δεν σημαίνει απαραίτητα νησί και θάλασσα, αφού κάποια διαμάντια της πρωτεύουσας, κρυμμένα στα βόρεια προάστια, κερδίζουν στο τερέν της δροσιάς και της ακαταμάχητης θέας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το "Nobilis Roof Top" στο Κεφαλάρι, που από τις 6 το απόγευμα θα σας υποδεχτεί με δροσερά κοκτέιλ συνοδεία νόστιμων finger food και μενού με καλοδουλεμένα πιάτα, που θα απολαύσετε με φόντο τον καμβά της φωτισμένης πόλης. Προγραμματίζετε λοιπόν μια χαλαρή έξοδο, ένα επαγγελματικό ραντεβού ή οργανώνετε κάποιο πάρτι; Μια βόλτα στα βόρεια είναι ό,τι πρέπει! 

Nobilis Roof Top

Ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς εμπνέεται από τη μεσογειακή κουζίνα, την οποία αποτυπώνει στο πιάτο με δυνατούς συμμάχους του τις αγνές πρώτες ύλες από την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Στο μενού ξεχωρίζουν προτάσεις με ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα, όπως οι γαρίδες σε κρούστα κουρκουμά με χάντρες Πρεσπών πιάζ, κέτσαπ πιπεριάς Φλωρίνης και crumble από τσορίθο και το μοσχαρίσιο χτένι μπρεζέ με Ξινόμαυρο Αμυνταίου, σελινόριζα sous vide, αφρό από λαδοτύρι Μυτιλήνης και νιφάδες από σοκολάτα υγείας. Η ενδιαφέρουσα λίστα με ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα συνοδεύει ιδανικά, εκτός από το γεύμα σας, τα finger platters με mini tacos, όπως αυτό με καραβίδα sous vide, κόλιανδρο και λάιμ. 

Nobilis Roof Top

Περισσότερες πληροφορίες

Nobilis

Ξεν. «Say Hotel», Χαριλάου Τρικούπη 67 & Δηλιγιάννη, Κεφαλάρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα