"Feedέλ Urban Gastronomy" | "Feedέλ Asador": Ελληνική δημιουργική γαστρονομία

Η ανοιχτή φλόγα γλείφει τα τσουκάλια του γλυφαδιώτικου "Feedέλ Asador" από το 2017, όταν και εμφανίστηκε στα νότια το αδερφάκι του δημιουργική γαστρονομία 150 δημοφιλούς "Feedέλ Urban Gastronomy".

Feedέλ

Η ανοιχτή φλόγα γλείφει τα τσουκάλια του γλυφαδιώτικου "Feedέλ Asador" από το 2017, όταν και εμφανίστηκε στα νότια το αδερφάκι του δημιουργική γαστρονομία 150 δημοφιλούς "Feedέλ Urban Gastronomy". Η δεύτερη λέξη του ονόματός του αναφέρεται σε μια τεχνική μαγειρέματος "ανοιχτής φλόγας-φωτιάς", πρώτες ύλες, δηλαδή, μαγειρεμένες πάνω σε ζεστά κάρβουνα, ως ξεκάθαρη υπενθύμιση ότι η απόλαυση του φαγητού είναι ένα αίσθημα διάχυτης ευεξίας και πληρότητας. Το βασικό χαρακτηριστικό του "Feedέl Asador" είναι οι κοπές κρέατος, ενώ φυσικά έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε κορυφαίες ποικιλίες κρέατος εξαιρετικής ποιότητας.

Feedέλ

Είτε επιλέξετε πάντως το "Feedέλ" της Γλυφάδας είτε αυτό της οδού Κτενά, θα δοκιμάσετε ένα μενού με ελληνικό DNA και με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, από τα χέρια του νικητή του Masterchef 2018, Χρήστου Γλωσσίδη. Η αγάπη των δύο σεφ για τις σύγχρονες ελληνικές συνταγές έχει ως αποτέλεσμα μοντέρνα, γεμάτα ντελικάτες υφές και αρώματα πιάτα, ενώ αξίζει να συνοδεύσετε το δείπνο σας με ένα μπουκάλι κρασί από την εμπνευσμένη συλλογή φίνων κρασιών των εστιατορίων ή να δοκιμάσετε τα signature cocktails με ελληνικά στοιχεία. 

Feedέλ

Περισσότερες πληροφορίες

Feedέλ Urban Gastronomy

Κτενά 1, κέντρο
  • Εστιατόρια

Feedέλ Asador

Αλ. Ζέρβα 24 & Κύπρου, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα