"Συν Αθηνά": Για ρομαντζάδα στο Θησείο

Ιδανικό all-day στέκι για κάθε είδους ραντεβού, παρέα με τη διαχρονικά πιο όμορφη θέα, αυτή της Ακρόπολης, αλλά και το χάζι στην πάντα ζωντανή Αποστόλου Παύλου, το εστιατόριο του Θησείου στρώνει τα τραπέζια του από νωρίς, με πλούσιο πρωινό ή brunch.

Συν Αθηνά

Στεγασμένο σ’ ένα τριώροφο νεοκλασικό επί της οδού Ηρακλειδών, το "Συν Αθηνά" είναι ένα από τα κοσμήματα αυτής της πόλης εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια. Ιδανικό all-day στέκι για κάθε είδους ραντεβού, παρέα με τη διαχρονικά πιο όμορφη θέα, αυτή της Ακρόπολης, αλλά και το χάζι στην πάντα ζωντανή Αποστόλου Παύλου, το εστιατόριο του Θησείου στρώνει τα τραπέζια του από νωρίς, με πλούσιο πρωινό ή brunch.

Συν Αθηνά

Αγαπημένη επιλογή που θα συνοδεύσει τον καφέ σας, το croque madame με αβγό ποσέ, πατάτα hash brown, μανιτάρια και ντομάτα φούρνου, ενώ εδώ θα βρείτε και χειροποίητα γλυκά. Τη σκυτάλη παίρνει ένα μενού φουλ της ελληνικότητας, με πιάτα όπως κριθαρότο με χοιρινό φιλέτο εμινσέ, καπνιστή μελιτζάνα και τυρί μετσοβόνε, αρνάκι σιγoμαγειρεμένο με σος λεμονιού και μυρωδικά και άγριο ρύζι ή γαριδομακαρονάδα για δύο με φρέσκια ντομάτα, μυρωδικά και ούζο Μυτιλήνης. Δεν λείπουν επιλογές από το vegetarian και vegan τερέν, όπως το ριζότο Πριμαβέρα με λαχανικά, αγκινάρα, κουκουνάρι και βασιλικό, ενώ σνακ όπως το επώνυμο burger και οι αλμυρές κρέπες θα καλύψουν κάθε λιγούρα ανά πάσα στιγμή της ημέρας. 

Συν Αθηνά

Αν όμως θέλετε μια ξεχωριστή βραδινή εμπειρία ή ένα ρομαντικό δείπνο, τότε το roof garden του "Συν Αθηνά" είναι μονόδρομος. Εκεί βρίσκεται η πραγματική μαγεία, καθώς μαζί με τα εξαιρετικά πιάτα κοσμοπολίτικης ελληνικής κουζίνας και το κοκτέιλ σας ή το κρασί σας από τη σπουδαία λίστα ελληνικών και διεθνών ετικετών, θα απολαύσετε και την ωραιότερη πανοραμική θέα της Αθήνας: από τον Ιερό Βράχο έως την Πνύκα και το Αστεροσκοπείο. Ραντεβού στο Θησείο, λοιπόν! 

Περισσότερες πληροφορίες

Συν Αθηνά

Ηρακλειδών 2, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα