"Labros": Φρέσκια ψαριά και αυθεντικές θαλασσινές γεύσεις

Με φόντο τη θάλασσα, απέναντι από τη λίμνη της Βουλιαγμένης, θα βρείτε τον "Λάμπρο", το παλαιότερο εστιατόριο θαλασσινών στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με παράδοση στο φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα.

Labros

Με φόντο τη θάλασσα, απέναντι από τη λίμνη της Βουλιαγμένης, θα βρείτε τον "Λάμπρο", το παλαιότερο εστιατόριο θαλασσινών στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με παράδοση στο φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα. Η ιστορία του ξεκινά το 1889 και το όνομά του είναι τόσο οικείο όσο και η φιλική ατμόσφαιρα του μαγαζιού. Η μακρά πορεία του, βέβαια, οφείλεται και στο σεβασμό του για την ποιότητα: τα υλικά που χρησιμοποιούνται ακολουθούν πάντα τις επιταγές της εποχικότητας αλλά και τη φρεσκάδα της καθημερινής ψαριάς. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, στη μεγάλη βιτρίνα με την τεράστια ποικιλία από φρέσκα ψάρια, όπως σφυρίδες, στήρες, σαργούς, τσιπούρες, συναγρίδες και φαγκριά.

Labros

Η γευστική εξόρμηση ξεκινά με την αέρινη ταραμοσαλάτα και συνεχίζεται με το ψητό ψάρι που είναι, φυσικά, μπεστ σέλερ, όπως και οι καραβίδες και το καλαμάρι στα κάρβουνα, ενώ τρία ακόμα πιάτα που πρέπει να βάλετε οπωσδήποτε στο πρόγραμμα είναι η καραβιδόψιχα, η cacio e pepe καραβίδας και το σεβίτσε. Μπορείτε επίσης καθημερινά να απολαύσετε εκλεκτά γλυκά φτιαγμένα από τον pastry chef του εστιατορίου, όπως μπανόφι και εκμέκ κανταΐφι. Αν το επιθυμείτε, μάλιστα, ο ίδιος μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές custom made τούρτες γενέθλιων. Ο χώρος είναι ιδανικός για επαγγελματικά events όσο και για "ζεστές" μαζώξεις με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για ανέμελες καλοκαιρινές εξόδους με επίκεντρο την εκλεκτή ψαροφαγία. 

Labros

Περισσότερες πληροφορίες

Labros

Ποσειδώνος 20 (έναντι λίμνης), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα