"Thea Terrace": Η απόλυτη ταράτσα της πόλης

Για γεύμα με φίλους, after work drinks ή ένα ρομαντικό ραντεβού, το σκηνικό είναι μοναδικό και η εικόνα που αντικρίζεις σε μαγνητίζει.

thea terrace

Το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας έχει ζέστη, πολυκοσμία και φασαρία. Όχι όμως παντού. Υπάρχουν κάποια σημεία που γίνονται ο απόλυτος προορισμός για τις καλοκαιρινές βραδιές και ένα από τα καλύτερα είναι το "Thea Terrace Bar & Restaurant", στον έβδομο όροφο του "Central Hotel". Για γεύμα με φίλους, after work drinks ή ένα ρομαντικό ραντεβού, το σκηνικό είναι μοναδικό και η εικόνα που αντικρίζεις σε μαγνητίζει. Η Ακρόπολη προκαλεί δέος σε απόσταση αναπνοής, με τα Αναφιώτικα και την Πλάκα στους πρόποδες του Ιερού Βράχου, τον Ναό του Ηφαίστου και το Αστεροσκοπείο να διακρίνονται στο βάθος, ενώ το μάτι φτάνει μέχρι τη θάλασσα. 

thea terrace

Σε αυτήν τη γαλήνια και υποβλητική ατμόσφαιρα, ο σεφ Μάριος Σταματάκης συνθέτει πιάτα που αναδεικνύουν τη φινετσάτη πλευρά της μεσογειακής κουζίνας, όπως το φιλέτο σολομού με σαλάτα κινόα, κρέμα παντζαριού και αφρό λεμονιού, ή το φρέσκο φιλέτο από φαγκρί με κρέμα ρέβας και σαλάτα ταμπουλέ με κουνουπίδι, ενώ την εμπειρία συμπληρώνουν εμπνευσμένα signature cocktails, από μια λίστα που ανανεώνεται διαρκώς. Επιλέξτε το δροσιστικό Thea Terrace experience, με gin, μήλο, αγγούρι, σιρόπι από λάιμ και αλάτι, ή το δημιουργικό Dead End, με παλαιωμένο ρούμι, ανανά, γκρέιπφρουτ, κανέλα, τζίντζερ, μάνγκο και σιρόπι από πικραμύγδαλο, και θα τα αναζητάτε ξανά και ξανά.

thea terrace

  

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα