Ένας χήρος γνωρίζει κι ερωτεύεται μια ευαίσθητη και ρομαντική κοπέλα, αγνοώντας ότι η καρδιά που χτυπά στο σώμα της ανήκει στη μακαρίτισσα γυναίκα του.
Ο 35χρονος Τζούλιους μαθαίνει ότι έχει δίδυμο αδελφό και αρχίζει να τον αναζητά. Τον βρίσκει στη φυλακή, αλλά ποιός μπορεί να πιστέψει ότι αυτός ο γιγαντόσωμος άντρας με τα ιδιαίτερα πνευματικά χαρίσματα είναι δίδυμος αδελφός με τον κοντοπίθαρο μικροαπατεώνα Βίνσεντ...
Η Έλα Μπέλα και ο Χένρι είναι οι καλύτεροι φίλοι, αλλά η άφιξη στη γειτονιά του Τζόνι, ενός cool πλουσιόπαιδου, θα αλλάξει δραματικά τη σχέση τους.
Ο Νίκος Σταυρίδης προσπαθεί να αποφύγει να γίνει το επόμενο θύμα μιας βεντέτας στην οποία δεν είχε καμία ανάμειξη.
Ο Ρεξ, ένας σκύλος μασκότ του Χόλιγουντ, χάνει το δρόμο του και καταλήγει σε έναν πυροσβεστικό σταθμό του Σαν Φρανσίσκο. Ο 12χρονος γιος του αρχιπυροσβέστη δένεται αμέσως μαζί του και οι δυο τους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη ενός δαιμόνιου σχεδίου εξόντωσης του σταθμού.
Ο δάσκαλος σε ένα ορεινό χωριό καταφθάνει στην Αθήνα για να υποχρεώσει έναν πλούσιο βιομήχανο να κρατήσει την υπόσχεσή του και να αναγείρει ένα καινούργιο σχολείο στον τόπο του.
Ένας υπάλληλος κουρείου εκλαμβάνεται από κάποιον βιαστικό κύριο σαν γιατρός και καλείται να σώσει τη μοναχοκόρη του, η οποία θέλει να αυτοκτονήσει από ερωτική απογοήτευση.
Ο 12χρονος Φλο και η σκυλίτσα του Λάσι είναι αχώριστοι φίλοι, αλλά λόγοι ανωτέρας βίας αναγκάζουν την οικογένεια του μικρού να αποχωριστεί προσωρινά το αγαπημένο της κατοικίδιο. Όμως η Λάσι θα δραπετεύσει από το καινούργιο της σπιτικό και θα ξεκινήσει ένα περιπετειώδες ταξίδι για να επιστρέψει στον πολυαγαπημένο της φίλο.
Μια νεαρή σύζυγος και μητέρα, γαλουχημένη με τις παραδοσιακές αξίες του Νότου, ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά. Τον εγκαταλείπει και έρχεται να μείνει στο πατρικό της, αποφασισμένη να αρχίσει μια καινούργια ζωή.
Ένας φτωχός νέος βρίσκει στο δρόμο ένα λαχείο, το οποίο έχει ριχτεί επίτηδες στα πόδια του για να τον μπλέξει σε μια σκευωρία.
Η Στέλλα είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που δέχεται συνεχώς σεξουαλική παρενόχληση από τους άντρες εργοδότες και συναδέλφους της. Όταν χάνει την υπομονή της, αποφασίζει να υποδυθεί έναν άντρα και σε σύντομα γίνεται διευθυντής αλλά και περιζήτητος γαμπρός.
Ένας κρατούμενος, ο οποίος καταχράστηκε χρήματα στο παρελθόν για να γλιτώσει ένα φίλο του από την αυτοκτονία, αποφυλακίζεται. Σύντομα όμως βρίσκεται μπλεγμένος σε μια συνωμοσία που σχετίζεται με το παρελθόν.
Ενώ ο Βόλντεμορτ οργανώνει τις δυνάμεις του και οι Θανατοφάγοι του καταλαμβάνουν το Υπουργείο Μαγείας και το Χόγκουαρτς, ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη αναζητούν τους Πεμπτουσιωτές, το μυστικό της αθανασίας του θανάσιμου εχθρού τους, για να τους καταστρέψουν.
Όταν το κορίτσι που του αρέσει εξαφανίζεται, ο Τζέικ ζητά τη βοήθεια του παππού του και των πρώην φίλων του παππού από τις ειδικές δυνάμεις.
Ο 78χρονος καθηγητής Μποργκ, ταξιδεύοντας οδικώς με τη νύφη του στο πανεπιστήμιο της Λουντ, για να γιορτάσει το ιωβηλαίο του, αναπολεί σημαντικές στιγμές από τα νιάτα του και κάνει τον απολογισμό της ζωής του.
Ένας λαϊκός τραγουδιστής ερωτεύεται ένα πλουσιοκόριτσο και παλεύει ενάντια στις προκαταλήψεις προκειμένου να αποδείξει την αξία του στην ίδια και στον περίγυρό της.
Δύο αδέρφια και ο πατέρας τους ταξιδεύουν με ιστιοφόρο για διακοπές, αγνοώντας ότι στο νησί στο οποίο κατευθύνονται τους περιμένει ένα οικείο πρόσωπο από το παρελθόν.
Όταν ο σύζυγός της παθαίνει ψυχικό κλονισμό και εξαφανίζεται, η Σίντι και ο μικρός της γιος ξεκινούν να τον βρουν στους δρόμους, πυροδοτώντας ένα κίνημα συμπόνιας προς όσους έχουν ανάγκη και εμπνέοντας μια πόλη.
Ένας πρόσφατα αποφυλακισμένος νεαρός Κρητικός, διεκδικεί από τον Τζώρτζη, γιο του μεγαλοβιομήχανου Μάνδρακα, το χρηματικό ποσό που του χρωστάει ο τελευταίος. Την ίδια μέρα, η ύποπτη σύλληψη και νοσηλεία του Μάνδρακα, συσπειρώνει έναν κλοιό ανθρώπων, από την δικηγόρο του, μέχρι την ροκ τραγουδίστρια φίλη του Τζώρτζη και τον σωματοφύλακά του.
Ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν προσπαθούν με τη βοήθεια της Μπάτγκερλ να εμποδίσουν τον Δρ. Φριζ και την Πόιζον Άιβι να παγώσουν την Γκόθαμ Σίτι.
Η Νάνσι Στόουκς, συνταξιούχος δασκάλα που έχει χάσει το σύζυγο της δύο χρόνια πριν, αποφασίζει να προσλάβει έναν νεαρό σεξεργάτη. Γεμάτη ενοχές, θα έρθει αντιμέτωπη με μια απελευθερωτική εμπειρία που θα της αλλάξει τη ζωή.
Ένας πρώην εκπαιδευτής των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού καταδιώκει έναν μαθητή του, ο οποίος μετά από μια επιχείρηση στο Κόσοβο χάνει τα λογικά του και μη μπορώντας να ελέγξει τα φονικά ένστικτά του, αρχίζει να σκοτώνει πολίτες σε δάσος του Όρεγκον.
Μετά από ένα πείραμα, ο Τζόνι μεταμορφώνεται σε τέρας και όλοι οι άλλοι γίνονται άνθρωποι. Τώρα πρέπει να βρουν τρόπο να το διορθώσουν.
Ένας νεαρός χορογράφος μπαλέτου επιλέγει μια σύγχρονη χορεύτρια κι έναν καινοτόμο πιανίστα, για μια πολυαναμενόμενη παράσταση του Μπρόντγουεϊ, στη Νέα Υόρκη. Όλα αρχίζουν όμως να μπερδεύονται όταν ο πιανίστας ερωτεύεται τη χορεύτρια.