Δύο αστυνομικοί αναζητούν τους απαγωγείς της κόρης του Κινέζου πρόξενου στις ΗΠΑ.
Ένας καφετζής που παριστάνει τον αφελή βάζει μια σπείρα απατεώνων στη θέση της.
Ένας νεαρός που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση πουλά τις τέσσερις πολυθρόνες που του έχει κληροδοτήσει η θεία του. Όταν μαθαίνει ότι σε μια από αυτές υπάρχει ένα κουτί με διαμάντια, θα κάνει τα πάντα να εντοπίσει την σωστή πολυθρόνα πριν τρελαθεί.
Ο Φανούρης, προκειμένου να παντρέψει την αδερφή του Κατίνα με τον Σόλωνα και να της δώσει προίκα, προσπαθεί να πουλήσει ένα οικόπεδο, ενώ ελπίζει ότι θα τον βοηθήσει και ο αδερφός του ο Γιάννης από την Αμερική. Ο Γιάννης με τη γυναίκα του έρχονται στην Ελλάδα, αλλά δεν βοηθάνε τον Φανούρη. Υπάρχει όμως και ο Βαγγέλης, ένας ναυτικός που αγαπάει κρυφά την Κατίνα.
Ο ντετέκτιβ Μπέρνι Τσαν κυνηγάει έναν διαβόητο μεγαλοκακοποιό για περισσότερο από μία δεκαετία. Όταν η νεαρή ανιψιά του βρίσκεται άσχημα μπλεγμένη με το οργανωμένο συνδικάτο εγκλήματος του Γουόνγκ, ο Μπέρνι δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει τον μόνο άντρα που μπορεί να βοηθήσει.
Όταν η κόρη του Μπράιαν Μιλς, πρώην μυστικού πράκτορα, απάγεται από την αλβανική μαφία του Παρισιού, εκείνος είναι ο μόνος που μπορεί να τη σώσει.
Μια ομάδα στρίπερ με αρχηγό την έμπειρη Ραμόνα οργανώνουν ένα σχέδιο για να «ξαλαφρώνουν» τους εύπορους πελάτες τους, golden boys της Γουόλ Στριτ.
Ένας αντισυμβατικός, δευτεροκλασάτος δικηγόρος, με γραφείο το… πίσω κάθισμα μιας λιμουζίνας, αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός πλούσιου πελάτη. Η φαινομενικά απλή υπόθεσή του, όμως, εξελίσσεται σε μια θανάσιμα επικίνδυνη ιστορία.
Ένας πλούσιος τετραπληγικός προσλαμβάνει για βοηθό-νοσοκόμο του έναν νεαρό μαύρο, ο οποίος θα του αλλάξει την απαισιόδοξη άποψή του για τη ζωή.
Ένας επίδοξος συγγραφέας επιστρέφει στο Παρίσι για να διεκδικήσει την κηδεμονία της κόρης του. Με αυτή την αφορμή θυμάται την ερωτική ιστορία που έζησε εκεί στη μεταπολεμική περίοδο με τη μητέρα της, μια πλούσια Αμερικανίδα που είχε τραγική κατάληξη.
Η αληθινή ιστορία των Ιρλανδών Τζέρι και Τζιουζέπε Κόνλον, που καταδικάστηκαν άδικα ως τρομοκράτες για φονική βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο.
Ένα ευκατάστατο ζευγάρι που δεν έχει παιδιά υιοθετεί τον Τζούνιορ, ο οποίος γίνεται ο εφιάλτης τους.
Ένας πεζοναύτης επιστρέφει από το Ιράκ και αναζητά την κοπέλα μιας φωτογραφίας, η οποία από σύμπτωση του έσωσε κάποια στιγμή της θητείας του τη ζωή. Όταν τη βρίσκει, εκείνη του προσφέρει δουλειά στην οικογενειακή της επιχείρηση κι εκείνος δέχεται, χωρίς να της ομολογήσει τα κίνητρά του, για να βρίσκεται κοντά της.