Ο νεόπλουτος Πέτρος, που πιστεύει ότι τα πάντα αγοράζονται, ακόμα και η ανθρώπινη συνείδηση, τα «σπάει» καθημερινά στα μπουζούκια με διάφορες κοπέλες, μέχρι που γνωρίζει τη Λένα, μια νέα που αδιαφορεί για τα χρήματά του και τον αποκρούει.
Φτάνοντας στην Αθήνα, ο Γρηγόρης αποκτά κατά τύχη ένα κλεμμένο αρχαίο άγαλμα και γίνεται στόχος μιας συμμορίας που προσπαθεί να τον παγιδεύσει.
Οι υπηρέτες ενός πλουσιόσπιτου ιδιοποιούνται την ταυτότητα των αφεντικών τους για να διασκεδάσουν σε νυχτερινό κέντρο.
Η ζωή ενός επαγγελματία παίκτη χόκεϊ δεν είναι πάντα λαμπερή: ο θρυλικός τερματοφύλακας Τέρι Σάτσακ προσπαθεί να ξεφύγει από το τραύμα που του άφησε η παιδική του ηλικία, κρατώντας τις ισρορροπίες ανάμεσα την καριέρα του και την οικογενειακή του ζωή.
Αφού επιβίωσαν από τα αιματηρά παιχνίδια της Minos Corporation, η Ζόι και ο Μπεν αντιμετωπίζουν το τραύμα που τους άφησε η εμπειρία τους. Όμως, αντί να βρουν απαντήσεις και να κλείσουν το θέμα, σύντομα παρασύρονται σε μία άλλη σειρά από παγίδες θανάτου.
Ο Ζαμπερίνι επιστρέφει στην Καλιφόρνια, όπου παντρεύεται τη Σύνθια, ενώ παλεύει με το μετατραυματικό στρες. Η γυναίκα του τον πείθει να παρακολουθήσει τη συναυλία του Μπίλι Γκράχαμ το 1949.
Ο βιολόγος Ρόμπερτ Νέβιλ είναι ο μοναδικός επιζών σε μια Νέα Υόρκη που έχει πληγεί από ένα θανατηφόρο ιό. Προσπαθώντας να μένει μακριά από την απειλή των νυχτόβιων μεταλλαγμένων, συνεχίζει να αναζητά το αντίδοτο.
Ο Τζον Κονσταντίν, κυνηγός δαιμόνων, συνεργάζεται με μια αστυνομικό που έχει τις ίδιες ικανότητες με αυτόν, δηλαδή να βλέπει αγγέλους και διαβόλους, ώστε να αποτρέψουν τα σχέδια του Μαμωνά, γιου του Σατανά, να κυριαρχήσει επί της Γης. Μεταφορά στην οθόνη ενός ήρωα των DC Comics.