Ο Τοτός, ο Μίμης και ο κονφερανσιέ Γιώργος Οικονομίδης, που υποδύεται τον εαυτό του, είναι τρεις φτωχοί καλλιτέχνες, οι οποίοι γνωρίζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εργάζονται τον βιομήχανο Μενέλαο Στασινόπουλο, τακτικό πελάτη, ο οποίος τώρα είναι πολύ μεθυσμένος και θέλει να αυτοκτονήσει, επειδή όλα του πηγαίνουν στραβά. Η φιλενάδα του, η Λόλα, τον απατά μ’ έναν ζιγκολό, η κόρη του Ξένια έχει μπλέξει με δύο διανοούμενους της δεκάρας και θέλει να τους ακολουθήσει στο Θιβέτ, οι δε πωλήσεις των προϊόντων του πάνε από το κακό στο χειρότερο. Οι τρεις φίλοι τον συμπονούν και προσφέρονται να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τα βάσανά του, ενώ εκείνος τους υπόσχεται διάφορα.
Μια κυρία της καλής κοινωνίας ερωτοτροπεί μ’ έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή λαϊκής καταγωγής.
Ένας μεγαλομπακάλης θέλει να παντρέψει τον ανιψιό του με μια κοπέλα της δικής του επιλογής και γι' αυτό βάζει αγγελία στις εφημερίδες. Η αγγελία όμως μπλέκεται με μια άλλη, την οποία έχει βάλει για την πώληση μιας ραπτομηχανής ένας κτηματομεσίτης με δύο αδερφές και μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.
Καταπιεσμένη υπάλληλος σε εταιρεία καλλυντικών που ανακαλύπτει ένα επικίνδυνο μυστικό, γλιτώνει από δολοφονική απόπειρα με την επέμβαση μιας ιερής γάτας και μεταμορφώνεται σε Catwoman.
Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ.
Έπειτα από τρία χρόνια τα οποία περνά μόνος σε μια σεληνιακή βάση εξόρυξης, ο Σαμ Μπελ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Γη. Οι παραισθήσεις και η έλλειψη συγκέντρωσης, όμως, τον οδηγούν σ' ένα παρ' ολίγον μοιραίο ατύχημα. Όταν συνέρχεται από αυτό βρίσκεται "αντιμέτωπος" με μια νεότερη, πιο επιθετική μορφή του εαυτού του.
Μια ανύπαντρη σαραντάρα αποφασίζει να μείνει έγκυος από δωρητή σπέρματος, αλλά ο καλύτερός της φίλος, κρυφά ερωτευμένος μαζί της, θα αλλάξει το «επίμαχο υλικό» χωρίς να της το αποκαλύψει.
Το 1933, ένας γιατρός και ένας δικηγόρος γίνονται μάρτυρες ενός φόνου, για τον οποίο κατηγορούνται, και τρέπονται σε φυγή. Με τη βοήθεια μιας φίλης τους από τα παλιά αναζητούν τους ενόχους, φτάνοντας μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ομάδες εξόριστων στη Φλόριντα Κουβανών οργανώνουν τρομοκρατικά χτυπήματα στην Κούβα και απεργάζονται την ανατροπή του Φιντέλ Κάστρο. Τόσο η κουβανική όσο κι η αμερικανική κυβέρνηση, όμως, έχουν τα δικά τους μυστικά σχέδια.