8 κινηματογραφικά ραντεβού τον Απρίλιο στην ΕΡΤ1

Αγαπημένες ταινίες και γνωστά blockbusters έρχονται στην ΕΡΤ1 κάθε Τετάρτη και Σάββατο του μήνα, ξεκινώντας από σήμερα, 3 Απριλίου.

The Tomorrow Man The Tomorrow Man

The Tomorrow Man (2018)

Σε μια μικρή πόλη κάπου στην Αμερική. Ένας άνδρας περνά τη ζωή του προετοιμαζόμενος για μια καταστροφή που μπορεί να μην έρθει ποτέ. Μια γυναίκα περνά τη ζωή της αγοράζοντας πράγματα που μπορεί να μην χρησιμοποιήσει ποτέ. Οι δύο αυτοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να βρουν την αγάπη, ενώ την ίδια ώρα θα πρέπει να προσπαθήσουν να μη χαθούν στα προβλήματα που κουβαλούν. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς το 2019.
Tετάρτη 3 Απριλίου στις 21.00

The Equalizer 2
The Equalizer 2

The Equalizer 2 (2018)

Οδηγός την ημέρα και προστάτης των απανταχού αδυνάμων τη νύχτα, πρώην πεζοναύτης αναζητά τους δολοφόνους μιας καλής του φίλης, ανακαλύπτοντας πίσω από το θάνατό της μια περίπλοκη συνωμοσία. Με τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέδρο Πασκάλ και Μελίσα Λίο.
Σάββατο 6 Απριλίου στις 23.30

Γκλόρια

Γκλόρια (Gloria Bell, 2018)

Το πορτρέτο μιας γυναίκας και μιας ολόκληρης κοινωνικής πραγματικότητας. Η Γκλόρια ζει μόνη, διατηρώντας αραιές επαφές με τα δύο παιδιά της που έχουν πλέον φύγει από το σπίτι. Θα δημιουργήσει μια τρυφερή ερωτική σχέση με τον Άρνολντ, έναν πρώην στρατιωτικό, ο οποίος όμως έχει μια παράξενη εξάρτηση από την πρώην γυναίκα και τις δύο κόρες του.
Tετάρτη 10 Απριλίου στις 21.00

The Shallows
The Shallows

Σε ρηχά νερά (The Shallows, 2016)

Η Μπλέικ Λάιβλι πρωταγωνιστέι σε μία σέρφερ που απολαμβάνει τα κύματα σε μια απομονωμένη παραλία, όταν δέχεται την επίθεση ενός μεγάλου λευκού καρχαρία, απέχοντας μόνο μερικά μέτρα από την ακτή. Αν και 200 μόλις μέτρα από τη σωτηρία της, προσπαθεί να αναμετρηθεί με τις αντοχές της.
Σάββατο 13 Απριλίου στις 23.30

Punch Drunk Love
Punch Drunk Love

Χτυπημένος από έρωτα (Punch-Drunk Love, 2002)

Ένας νευρικός, προβληματικός άνδρας, καταπιεσμένος από τις επτά αδελφές του ερωτεύεται ξαφνικά. Πρώτα, όμως, πρέπει  να αντιμετωπίσει  ένα κύκλωμα εκβιαστών της ροζ τηλεφωνίας. Aπό τον εξαιρετικό Πολ Τόμας Άντερσον, με τον Άνταμ Σάντλερ και την Έμιλι Γουάτσον.
Tετάρτη 17 Απριλίου στις 21.00

Fury
Fury

Fury (2014)

Αντιπολεμική περιπέτεια με τους Μπραντ Πιτ, Σάια ΛαΜπεφ, Λόγκαν Λέρμαν και Μάικλ Πένια. Απρίλιος 1945: Οι σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ένας σκληροτράχηλος λοχίας ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής έχοντας στη διάθεσή του μόνον ένα τανκ και μια ολιγομελή ομάδα, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ένας νεοσύλλεκτος, ο οποίος θα βιώσει τη φρίκη του πολέμου με τον πιο άμεσο τρόπο.
Σάββατο 20 Απριλίου στις 23.30

Man Up
Man Up

Ραντεβού στα κλεφτά (Man Up, 2015)

Ο Σάϊμον Πεγκ, ένας από τους καλύτερους σύγχρονους Βρετανούς κωμικούς υποδύεται έναν 40αρη με κρίση μέσης ηλικίας. Μια 34χρονη εργένισσα, καθώς ταξιδεύει από τη μία άκρη του Λονδίνου στην άλλη για να βρεθεί σε ακόμα μία επέτειο των γονιών της, "κλέβει" κατά λάθος το κρυφό ραντεβού μιας άγνωστης, γεγονός που την οδηγεί στο να συναντήσει τον τέλειο άντρα.
Tετάρτη 24 Απριλίου στις 21.00

This is the End
This is the End

Το τέλος του κόσμου (This is the Εnd, 2013)

Πώς θα μοιάζει το τέλος του κόσμου στο Ευαγγέλιο των… Ιβαν Γκόλντμπεργκ και Σεθ Ρόγκεν; Μια ξέφρενη, αθυρόστομη κωμωδία στη συσκευασία μιας ταινίας καταστροφής. Έξι φίλοι ηθοποιοί παγιδεύονται σε ένα σπίτι, καθώς περίεργες βιβλικές καταστροφές σαρώνουν το Λος Άντζελες. Ο κόσμος γύρω τους καταρρέει, οι προμήθειές τους λιγοστεύουν και ο εκνευρισμός από την ασφυκτική συμβίωση γίνεται όλο και πιο έντονος. Η φιλία τους δοκιμάζεται τόσο μέσα στο σπίτι όσο και έξω, όταν τελικά αποφασίζουν να το εγκαταλείψουν και να τα βγάλουν πέρα με το τέλος του κόσμου.
Σάββατο 27 Απριλίου στις 23.30

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.