Απρίλιος στο Netflix με "Ripley" και πολλά ακόμα

Όλες οι νέες σειρές, ταινίες και παραγωγές ντοκιμαντέρ που θα δούμε αυτόν τον μήνα στην streaming πλατφόρμα.

Ripley Ripley

Ripley

O βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Στιβ Ζάιλιαν ("The Irishman", "The Night Of"), φέρνει στη μικρή οθόνη τον λογοτεχνικό χαρακτήρα Τομ Ρίπλεϊ των μυθιστορημάτων της Πατρίσια Χάισμιθ, τον οποίο είχε υποδυθεί ο Ματ Ντέιμον στην ταινία "The Talented Mr. Ripley" του 1999, πλάι στον Τζουντ Λο και την Γκουίνεθ Πάλτροου. Toν ιντριγκαδόρικο Ρίπλεϊ ενσαρκώνει αυτήν τη φορά ο αγαπημένος Βρετανός, Άντριου Σκοτ, τον οποίο γνωρίσαμε ως Μοριάρτι στο "Σέρλοκ", λατρέψαμε ως "hot priest" στο μοναδικό "Fleabag" της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, και αποθεώσαμε στο φετινό "All of Us Strangers" (αξέχαστη θα μείνει και η ερμηνεία του στο "Smithereens" της 5ης σεζόν του "Black Mirror").
Έρχεται στις 04/04

Parasyte: The Grey
Parasyte: The Grey

Parasyte: Οι Γκρίζοι (Parasyte: The Grey)

Όταν άγνωστα παράσιτα χρησιμοποιούν με τη βία τους ανθρώπους ως ξενιστές, η ανθρωπότητα καλείται να πολεμήσει τη διογκούμενη απειλή.
Έρχεται στις 05/04

The Hijacking of Flight 601
The Hijacking of Flight 601

Η αεροπειρατεία της πτήσης 601 (The Hijacking of Flight 601)

Σε μια αεροπειρατεία, δυο αεροσυνοδοί πρέπει να ξεγελάσουν τους αεροπειρατές εν μέσω έντονων διαπραγματεύσεων στον αέρα και στο έδαφος. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.
Έρχεται στις 10/04

As the Crow Flies
As the Crow Flies

Τα φτερά της φιλοδοξίας (As the Crow Flies) - 3η σεζόν

Καθώς ένα γνώριμο πρόσωπο βγαίνει στην κάμερα, παλιές συμμαχίες διαλύονται, νέες σχέσεις γεννιούνται και το ειδησεογραφικό παιχνίδι παίζεται πλέον αλλιώς.
Έρχεται στις 11/04

Baby Reinder
Baby Reinder

Μικρό ταρανδάκι (Baby Reindeer)

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.
Έρχεται στις 11/04

Heartbreak High
Heartbreak High

Heartbreak High - 2η σεζόν

Όταν η Άμερι αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί επιτέλους να ξεκινήσει ήρεμη τη νέα χρονιά, νέα προβλήματα κι ένας περίεργος στόκερ αρχίζουν να αναστατώνουν τη ζωή της.
Έρχεται στις 11/04

Midsummer Night
Midsummer Night

Μια νύχτα του μεσοκαλόκαιρου (Midsummer Night)

Η Καρίνα συγκεντρώνει την οικογένειά της για παραδοσιακές σουηδικές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά η ευτυχής περίσταση πάει στραβά όταν βγαίνουν στο φως μακροχρόνια μυστικά.
Έρχεται στις 11/04

Good Times
Good Times

Good Times

Σε αυτήν την έντονη, τολμηρή νέα εκδοχή της κλασικής σειράς, μια νέα γενιά της οικογένειας Έβανς τα βγάζουν πέρα σε μια εργατική κατοικία στο Σικάγο.
Έρχεται στις 12/04

The Circle

The Circle: ΗΠΑ - 6η σεζόν

Σε αυτό το κοινωνικό πείραμα και διαγωνισμό, διαδικτυακοί παίκτες φλερτάρουν, γίνονται φίλοι και φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ για το έπαθλο του κορυφαίου ινφλουένσερ.
Έρχεται στις 17/04

The Upshaws
The Upshaws

The Upshaws: Μέρος 5

Μια νέα εποχή γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αλλαγές στη ζωή των Άπσοου φέρνει ευλογία αλλά και άγχος. Ό,τι όμως κι αν συμβεί, η οικογένεια παραμένει πάνω απ' όλα.
Έρχεται στις 18/04

Dead Boy Detectives
Dead Boy Detectives

Dead Boy Detectives

Σας καταδιώκει μήπως κάποιο ενοχλητικό φάντασμα; Έχει κλέψει κάποιος δαίμονας τις βασικές σας αναμνήσεις; Ίσως να πρέπει να απευθυνθείτε στους Νεκρούς Ντετέκτιβ.
Έρχεται στις 25/04

Fiasco
Fiasco

Φιάσκο (Fiasco)

Όταν ξεσπά η καταστροφή στο σετ της πρώτης ταινίας ενός σκηνοθέτη, το συνεργείο του απαθανατίζει τις αναποδιές, τους εκβιασμούς και το σαμποτάζ που ακολουθούν.
Έρχεται στις 30/04

Ταινίες του NETFLIX 
 

Scoop
Scoop

Το λαβράκι της δεκαετίας (Scoop)

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι γυναίκες του Newsnight εξασφάλισαν την περίφημη συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα.
Έρχεται στις 05/04

Stolen
Stolen

Κλοπή (Stolen)

Μια γυναίκα από την κοινότητα των Σαμί της Σουηδίας εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.
Έρχεται στις 30/04

Rebel Moon
Rebel Moon

Rebel Moon — Μέρος 2: The Scargiver

Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται. Μια ταινία του Ζακ Σνάιντερ.
Έρχεται στις 19/04

City Hunter
City Hunter

City Hunter

Εξαιρετικός σκοπευτής και αδιόρθωτος πλεϊμπόι, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Ρίο Σάεμπα, συμμαχεί απρόθυμα με την αδελφή του νεκρού συνεργάτη του για να ερευνήσει τον θάνατό του.
Έρχεται στις 25/04

The Godfather
The Godfather

Μη χάσετε επίσης τις ταινίες

"Η λίστα του Σίντλερ" (Schindler's List), "Μία ημέρα" (One Day), "Ο Λαβύρινθος: Η Τελική Δοκιμασία" (Maze Runner: Death Cure), "Συγγνώμη που σ' ενοχλώ" (Sorry to Bother You) και "Από μηχανής" (Ex Machina) από 01/04, "Rocketman" από 10/04, "Τhe Godfather" από 15/04, "Το αγόρι της διπλανής πόρτας" (The Boy Next Door) και "Lady Bird" από 16/04, και "Forrest Gump" από 22/04.

 Ντοκιμαντέρ του NETFLIX

Crime Scene Berlin
Crime Scene Berlin


Στη σκηνή του εγκλήματος: Γερμανία - Ο νυχτερινός δολοφόνος (Crime Scene Berlin: Nightlife Killer)

Το 2012, μια σειρά από φρικιαστικές δολοφονίες προκάλεσαν σοκ στα πάρτι του Βερολίνου. Ο δολοφόνος παρέμενε ασύλληπτος μέχρι που ένας από τους στόχους του επέζησε.
Έρχεται στις 03/04

Files of the Unexplained
Files of the Unexplained

Ανεξήγητα (Files of the Unexplained)

Αυτή η ανατριχιαστική ερευνητική σειρά ντοκιμαντέρ ερευνά απόκοσμες συναντήσεις, παράξενες εξαφανίσεις, γεγονότα που στοιχειώνουν και άλλα αινιγματικά φαινόμενα.
Έρχεται στις 03/04

The Antisocial Network
The Antisocial Network

Το αντικοινωνικό δίκτυο: Από τα μιμίδια στο χάος (The Antisocial Network: Memes to Mayhem)

Από το rick-τρολάρισμα στις viral θεωρίες συνωμοσίας, αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πώς μια ανώνυμη ιστοσελίδα έγινε ένας κόμβος που προκαλεί πραγματικό χάος στον κόσμο.
Έρχεται στις 05/04

Hack Your Health
Hack Your Health

Hack Your Health: Τα Μυστικά του Εντέρου σας (Hack Your Health: The Secrets of Your Gut)

Εξερευνήστε το πεπτικό σύστημα μέσα από αυτό το ανάλαφρο και ενημερωτικό ντοκιμαντέρ που εξηγεί τον ρόλο που παίζει η υγεία του εντέρου στη συνολική μας ευεξία.
Έρχεται στις 26/04

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.